Άγριες Μέλισσες: Η Δόμνα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας - Ρήξη στη φιλία Μελέτη-Κωσταντή

Άγριες Μέλισσες: Η Δόμνα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας - Ρήξη στη φιλία Μελέτη-Κωσταντή

Περιπλέκονται οι σχέσεις των ηρώων στο επιτυχημένο σίριαλ «Άγριες Μέλισσες» με τις τρεις αδελφές Σταμίρη να αντιμετωπίζουν δυσθεώρητες προκλήσεις στη συνέχεια των επεισοδίων στο Διαφάνι. Η σειρά μετά από ένα σύντομο διάλειμμα, επιστρέφει τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου με απανωτές απειλές όπλων, επιθέσεις, νέους έρωτες και έναν γάμο... για αρχή!

Οι εξελίξεις στη ζωή την τριών αδελφών Σταμίρη θα είναι καταιγιστικές καθώς αναζωπυρώνεται ο έρωτας της Ελένης και του Λάμπρου, ενώ ο Τάκης έρχεται να αναστατώσει το Διαφάνι και τη ζωή της Δρόσως. Παράλληλα, η Σοφούλα και ο Άγγελος δείχνουν ευτυχισμένοι, αλλά ο διαβολικός Βόσκαρης παραμονεύει για τα χειρότερα. Ο Κωνσταντής διακινδυνεύει τον αρραβώνα του για χάρη της Δρόσως, αλλά αυτός ο έρωτας έχει πολλά εμπόδια. Σε δύο σκηνές από τα νέα επεισόδια, ο Νικηφόρος απειλεί με περίστροφο τον Μπάμπη, ενώ και ο Βόσκαρης δεν διστάζει να απειλήσει με το όπλο του τον Νέστορα.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 4/1

Ήρθε η ώρα ο Βόσκαρης να τηρήσει τη συμφωνία του με τον Δούκα και να τελειώσει μια για πάντα με την Ελένη; Θα καταφέρει η Ελένη να ξεφύγει από τα χέρια του; Ο Προύσαλης, ο Λάμπρος και η Δρόσω προσπαθούν να την βρουν αλλά έχει εξαφανιστεί. Όλων οι υποψίες πέφτουν στον Βόσκαρη. Ο Μπάμπης μαθαίνει από την Ασημίνα την αλήθεια για το παιδί και θέλει να τη βοηθήσει, παρά τις αντιρρήσεις της. Θα δεχτεί, όμως, μια απρόσμενη επίσκεψη.

Ο Κωνσταντής είναι αποφασισμένος να χωρίσει τη Δόμνα ενώ η Δρόσω δεν του αφήνει ελπίδες. Ο Μελέτης προσπαθεί, παρά τις παρακλήσεις της Ανέτ, να επιβεβαιώσει πως ο Σωκράτης είναι ο πατέρας του, αλλά εκείνος συνεχίζει να το αμφισβητεί. Η Πηνελόπη ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Γραμματικό. Όλοι θα είναι δίπλα της εκτός από τον πατέρα της. Τελικά, θα αλλάξει γνώμη ο Δούκας;

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Δόμνα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Ο Κωνσταντής θέλει πάση θυσία να είναι ζευγάρι με τη Δρόσω δεν ακούει ούτε τις προειδοποιήσεις φίλων, ούτε της οικογένειάς του. Η Δόμνα τον απειλεί ότι θα τον καταδώσει στην αστυνομία για τη φυτεία της κάνναβης που έχει μαζί με τον Μελέτη, αλλά καταλαβαίνει ότι δεν πρόκειται να είναι ξανά με τον Κωνσταντή. Προχωρεί σε μία κίνηση απελπισίας και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Αυτό φυσικά φέρνει σοκ στην οικογένεια των Σεβαστών, αλλά και στον πατέρα της τον Σωκράτη Θέμελη. Αυτός είναι τελικά που θα καταδώσει τον Μελέτη και τον Κωνσταντή στην αστυνομία για την παράνομη φυτεία.

Ο Βόσκαρης θα σταθεί στο πλευρό του Κωνσταντή και θα προσπαθήσει να το σώσει από τη φυλακή, αντίθετα ο Προύσαλης με τη βοήθεια του εισαγγελέα του Αλέξη Γραμματικού θα προσπαθήσουν να τους κλείσουν και τους δύο στη φυλακή. Αυτή θα είναι μία μεγάλη ρήξη στη φιλία μεταξύ Μελέτη και Κωσταντή - μιας και ο Μελέτης θα μάθει τον λόγο για τον οποίο ο Κωνσταντής δεν θέλει να παντρευτεί τη Δόμνα. Τον ρόλο της Δόμνας ερμηνεύει η ηθοποιός Νεφέλη Κουλούρη στις «Άγριες Μέλισσες».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα