Άγριες Μέλισσες: Ποιον θ’ ακολουθήσει η Δρόσω; Την Ελένη ή τον Τάκη;

Άγριες Μέλισσες:  Ποιον θ’ ακολουθήσει η Δρόσω; Την Ελένη ή τον Τάκη;

Ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. Η επιστροφή της Ελένης φέρνει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι, ενώ η Ασημίνα συγκρούεται άσχημα με τον Νικηφόρο και με την οικογένεια των Σεβαστών. 

Ο Κωνσταντής γνωρίζει πλέον όλη την αλήθεια για το παιδί της Δρόσως, και θέλει να χαλάσει τον αρραβώνα του με τη Δόμνα γιατί αρχίζει να έχει αισθήματα για τη μικρή αδελφή Σταμίρη. Αλλά και ο ρόλος της Σοφούλας θα έχει μια μεγάλη ανατροπή, αφού θα γίνει ζευγάρι με τον βασανιστή της Ελένης, Μάνο Βόσκαρη.

Η Ελένη προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να γυρίσουν μαζί πίσω στο χωριό, αλλά η Δρόσω αρνείται πεισματικά. Ο Τάκης της προτείνει να φύγουν κρυφά. Ποιον θ’ ακολουθήσει η Δρόσω; Ο Νικηφόρος ζηλεύει τον Μπάμπη που περιτριγυρίζει την Ασημίνα και την πιέζει. Όταν εκείνη θα καταλάβει πως η Ελένη πάει να βρει τη Δρόσω, θα ψάξει να βρει διέξοδο στην ελευθερία που της προσφέρει ο Μπάμπης.

Ο Γραμματικός είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την Πηνελόπη από την οικογένεια της. Πώς θα τον αντιμετωπίσει ο Δούκας; Ο Προύσαλης μαθαίνει πως δε θα πάρει τελικά την προαγωγή που τόσο περίμενε και θα βρεθεί έκπληκτος μπροστά σε ένα γνώριμο πρόσωπο που αναλαμβάνει διοικητής του τμήματος… Ο Νικηφόρος έρχεται σε σύγκρουση με το συνεταιρισμό ενώ ο Κωνσταντής νιώθει πιεσμένος απ’ τη Δόμνα που τον έχει στριμώξει για τα καλά…

«Άγριες Μέλισσες» - Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης (2/12)

Η Πηνελόπη και ο Αλέξης αποφασίζουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Η Ελένη θα δεχτεί στο σπίτι της μια αναπάντεχη επίσκεψη από τη Μυρσίνη. Το ίδιο βράδυ, έξω από το καμπαρέ «Χαβάη» μια απόπειρα δολοφονίας θα ταράξει, γι’ ακόμα μια φορά, τη σχέση της Δρόσως και του Τάκη. Ο Τόλλιας δέχεται να γίνει ένα πάρτι γενεθλίων για τη Σοφούλα, αλλά με αυστηρούς όρους, που όμως δε θα τηρηθούν. 

Στο πάρτι, ένα νεαρό ζευγάρι θα έρθει κοντά και κάποιος γάμος θα κλονιστεί συθέμελα. Η ώρα της αλήθειας για τον Μιλτιάδη φτάνει. Η Ελένη, ταραγμένη από το φυλλάδιο του καμπαρέ που βρήκε έξω από την πόρτα της, αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα και να ‘ρθει αντιμέτωπη με τη φριχτή αλήθεια. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα