8 Λέξεις: Ο Οδυσσέας ανακαλύπτει πως κάποιος αντιγράφει τα έργα του

8 Λέξεις: Ο Οδυσσέας ανακαλύπτει πως κάποιος αντιγράφει τα έργα του

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς «8 λέξεις». Στο διπλό επεισόδιο της Δευτέρας 7 Δεκεμβρίου η Αλίκη εξηγεί στον Έκτορα τον λόγο που απέρριψε την πρόταση γάμου που της έκανε και το ζευγάρι δείχνει να αφήνει αυτό το γεγονός πίσω του. Η Μάγδα δείχνει πολύ αγχωμένη με τις απειλές της Ελεονώρας, ο Αιμίλιος όμως την καθησυχάζει και της λέει ότι πρόκειται για μπλόφα. Ο Σίμος "λυγίζει" και πάει πάλι στο καζίνο, αυτή τη φορά όμως η τύχη δεν είναι με το μέρος του και χάνει τα πάντα. Η Αλίκη αρχίζει να "ξεπορτίζει" και ο Έκτορας ζηλεύει για πρώτη φορά.

Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να κάνει την Κατερίνα να βγάλει τα μαύρα ρούχα και πάει στο ατελιέ της Σμαράγδας. Ο Σίμος είναι σε απελπιστική κατάσταση και ζητάει δανεικά από τον Αιμίλιο. Η Μάγδα κάνει μια νύξη στον Αιμίλιο και το ζευγάρι λέει ότι θα δοκιμάσει και πάλι να κάνει παιδί. Η Βικτώρια δείχνει μεγάλη συμπάθεια προς τον συνεργάτη της, τον Τζόναθαν, γεγονός που κάνει τον Μιχαήλ να ζηλέψει. Η Έλλη χάνει το ημερολόγιό της και παράλληλα ο Οδυσσέας μαθαίνει ότι ο άντρας που κατηγόρησε τελικά άδικα… αποφυλακίστηκε.

Η Ολυμπία ενημερώνει τον Σίμο για την ηχογράφηση που αντέγραψε από το κινητό του Νικηφόρου κι εκείνος της ζητάει να κρατήσει το στόμα της κλειστό μέχρι να γυρίσει η Εύα από το Λονδίνο. Ο Οδυσσέας απολογείται στον άντρα που έμπλεξε άθελά του στην ιστορία με τον φόνο. Η Ηλιάνα ζητάει από τον Αλέκο να προσπαθήσουν πάλι να κάνουν παιδί, αλλά εκείνος της ξεκαθαρίζει πως ο γάμος τους θα είναι πια λευκός. Η Βικτώρια συνειδητοποιεί πως δεν θα μπορέσει να αποφύγει τη δικαστική διαμάχη με τον Άκη και τον Δημήτρη κι ετοιμάζεται να φύγει για Λονδίνο.

Ο Έκτορας αποφασίζει να ψάξει σε βάθος για τους συνεργάτες του Αιμίλιου από την εποχή που πήρε το βραβείο δημοσιογραφίας. Την ίδια ώρα, ο Αιμίλιος κι η Ελισάβετ ζουν τον παράνομο έρωτά τους στο Ναύπλιο. Η Ηλιάνα ανάβει φωτιά στον Άκη όταν του εκμυστηρεύεται την υποψία της πως η Αποστολία είναι μάλλον ερωτευμένη μαζί του. Ο Οδυσσέας ανακαλύπτει πως κάποιος αντιγράφει τα έργα του…

«8 Λέξεις»: Τι θα δούμε στο σημερινό διπλό επεισόδιο (3/12)

Η εμφάνιση της Ελεονώρας έρχεται να ταράξει τη ζωή του Αιμίλιου που στριμώχνεται από τις απειλές της. Η Εύα φεύγει για Λονδίνο με σκοπό να συνετίσει τη Ρωξάνη και ο Νικηφόρος νιώθει άβολα με την παρουσία της Ολυμπίας στο σπίτι. Ο Φρίξος αμφιβάλλει για τις κατηγορίες κατά του φερόμενου ως δράστη και τελικά δικαιώνεται, αφού η αστυνομία προχωράει στη σύλληψη ενός ακόμα υπόπτου για τον φόνο της άτυχης γυναίκας.

Ο Μάρκος πολιορκεί τη Ναυσικά και τελικά καταφέρνει να την τουμπάρει. Η Έλλη γράφει πυρετωδώς στο ημερολόγιό της, εξάπτοντας την περιέργεια της Ιφιγένειας για το περιεχόμενό του. Η Σμαράγδα πείθει την Κατερίνα να πάνε μαζί για γιόγκα. Ο Έκτορας αρχίζει να συλλέγει πληροφορίες για τον Αιμίλιο και το παρελθόν του. Το κινητό του Νικηφόρου πέφτει κατά λάθος στα χέρια της Ολυμπίας και η μικρή ακούει την ηχογράφηση που ο Μάρκος παραδέχεται όλη την αλήθεια για τα αναβολικά. Η Ολυμπία αντιγράφει στο κινητό της τον διάλογο Νικηφόρου - Μάρκου και πλέον ξέρει ότι έχει στα χέρια της κάτι πολύ σημαντικό που μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά σε πολλούς ανθρώπους. Ο Οδυσσέας περιμένει με μεγάλη αγωνία τις εξελίξεις από την υπόθεση της δολοφονημένης γυναίκας και πλέον ανησυχεί ότι μπορεί να κατηγόρησε άδικα έναν άνθρωπο.

Στο μεταξύ, ο Μάρκος πλέει σε πελάγη ευτυχίας για την επανασύνδεσή του με τη Ναυσικά και θέλει να το κοινοποιήσει σε όλους, ενώ η Ναυσικά, από την πλευρά της, είναι πιο επιφυλακτική και δεν θέλει προς το παρόν να κάνει επίσημες ανακοινώσεις. Ακόμα και στο τραπέζι που τους κάνει ο Μιχαήλ με τη Βικτώρια, ο Μάρκος δεν κρατιέται, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τη Ναυσικά. Ο Μιχαήλ, ο οποίος εξακολουθεί να δέχεται τις επιθέσεις του Άκη, είναι πολύ συγκινημένος από τη στήριξη του Μιλτιάδη, που για μια ακόμα φορά αποδεικνύει πόσο πολύτιμος συνοδοιπόρος είναι, ακόμα και τώρα, μετά τη μεγάλη τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά του. Ο Έκτορας κάνει πρόταση γάμου στην Αλίκη και η απάντησή της θα τον εκπλήξει!

ethnos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα