Η Ασημίνα μένει έγκυος και ο εφιάλτης της ξεκινά στις Άγριες Μέλισσες

Η Ασημίνα μένει έγκυος και ο εφιάλτης της ξεκινά στις Άγριες Μέλισσες

Εξελίξεις που σοκάρουν ακολουθούν στη συνέχεια της σειρά Άγριες Μέλισσες, για την οποία μίλησε και αποκάλυψε πολλά η Κάτια Δανδουλάκη.

H Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι μετά από 6 χρόνια και στην αγκαλιά του Λάμπρου, το χειρότερο για αυτήν δεν είναι ο Δούκας και η Μυρσίνη, αλλά ο Βόσκαρης.

Ο Μάνος θα γίνει ο νέος διοικητής στο χωριό και ο στόχος του είναι μόνο ένας: να καταστρέψει τη μεγάλη αδελφή Σταμίρη. Κι ενώ εκείνη κάνει όνειρα με τον Λάμπρο για τον γάμο τους, ο Βόσκαρης θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει την ευτυχία τους, με σύμμαχο τον Δούκα.

Η Ασημίνα θα μείνει έγκυος

Το μεγαλύτερο σοκ έρχεται για την Ασημίνα, η οποία θα μείνει έγκυος. Μπορεί οι γιατροί να της είχαν ξεκαθαρίσει πως έχει ελάχιστες πιθανότητες να γίνει μάνα, όμως το θαύμα στη ζωή της θα συμβεί, αλλά σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της. Το ερώτημα όμως που θα τη βασανίζει είναι το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της. Ο Νικηφόρος ή ο Μπάμπης;

Όπως γνωρίζαμε αλλά τελικά έγινε και εκεί λάθος οι γιατροί της είχαν ξεκαθαρίσει πως έχει ελάχιστες πιθανότητες να γίνει μάνα, όμως το θαύμα...

διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoiler στο Ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα