Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη επανάσταση της Πηνελόπης

Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη επανάσταση της Πηνελόπης

Εγώ ορίζω τι θα κάνω και κανένας δεν θα μου σταθεί εμπόδιο είναι η δήλωση της Πηνελόπης στις Άγριες μέλισσες και η μεγάλη επανάσταση της κόρης του Σεβαστού γίνεται πράξη.

Στα τελευταία επεισόδια η πιο μικρή κόρη της οικογένειας των Σεβαστών -που υποδύεται η Μαρία Πετεβή- είναι σοκαρισμένη και απογοητευμένη από τη στάση του Μελέτη (Γιώργος Γεροντιδάκης) και όσων έμαθε για εκείνον στο Παρίσι. Δεν πίστευε ποτέ ότι ο μεγάλος της έρωτας τόσο γρήγορα θα την έβγαζε από τη ζωή του για μια άλλη γυναίκα. Ο Μελέτης προσπαθεί να την πείσει ότι δεν συνέβη τίποτα στο Παρίσι με τη Ζορζέτ. Ωστόσο, ξέρει πολύ καλά ότι ποτέ δεν θα μπορέσει να είναι με την Πηνελόπη, όσο και αν την αγαπά. Θέλει να την ξεπεράσει, αλλά οι συνεχείς συναντήσεις στο Διαφάνι κάθε φορά είναι και πιο δύσκολες και για τα δύο ξαδέλφια.

Άγριες μέλισσες: Ο Αλέξης Γραμματικός περνά στην αντεπίθεση

Για εκείνη όμως το γυαλί έχει ραγίσει και η αγκαλιά του εισαγγελέα, Αλέξη Γραμματικού (Σπύρος Σταμούλης) φαντάζει η καλύτερη δυνατή λύση. Είναι ένας νέος που εξ αρχής δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για την Πηνελόπη. Την ξεχώρισε και την προσέγγισε μ’ έναν δικό του τρόπο που εντυπωσίασε την νεαρή πρωταγωνίστρια.

Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη επανάσταση της Πηνελόπης

Γι’ αυτό και εκείνη αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα. Ο αγαπημένος της θέλει να προχωρήσει μαζί της, να την παντρευτεί, αλλά θεωρεί ότι η ευχή του Δούκα (Λεωνίδα Κακούρη) και της Μυρσίνης Σεβαστού (Κατερίνα Διαδασκάλου) είναι σημαντική.

Πώς θ’ αντιδράσει ο Δούκας στην απόφαση της κόρης του

Την ίδια άποψη δεν έχει ο ισχυρός άνδρας της οικογένειας, που μόλις αντικρίζει τον εισαγγελέα σπίτι του, τον πετάει έξω. Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι ο Γραμματικός με τις αριστερές του καταβολές και κυρίως με την πρόσφατη απόφαση που εξέδωσε είναι σε θέση να στέκεται απέναντί του. Πόσω μάλλον να ζητήσει και το χέρι της μονάκριβης κόρης του.

Η επανάσταση της Πηνελόπης στις «Άγριες Μέλισσες» μόλις ξεκίνησε. Αποδεσμεύεται μία για πάντα από την οικογένειά της. Δηλώνει αποφασισμένη να κάνει αυτό που θέλει, αυτό που θα την κάνει πραγματικά ευτυχισμένη.

Άγριες μέλισσες: Οι σύμμαχοι της Πηνελόπης

Η Πηνελόπη μαζί με τον Αλέξη βάζουν τα θεμέλια στη σχέση τους και βρίσκουν ένα σπίτι να… στεγάσουν τον έρωτά τους. Δίπλα τους όσο κι αν δεν το περιμένουν θα είναι τα αδέλφια της. Ο Νικηφόρος (Αναστάσιος Ροϊλός) και ο Κωνσταντής (Γιάννης Κουκουράκης) δεν θ’ αφήσουν μόνη τους την αδελφή τους.

Άγριες μέλισσες: Οι σύμμαχοι της Πηνελόπης

Δεδομένου ότι γνωρίζουν πολύ καλά το σκληροτράχηλο πατέρα τους στέκονται στο πλευρό της αδελφής τους που θέλει πατήσει για πρώτη φορά στα πόδια της. Το ίδιο θα κάνει και η Ασημίνα (Έλλη Τρίγγου). Έχει καταλάβει ότι η Πηνελόπη νιώθει πιεσμένη τόσα χρόνια μετά και την αποτυχημένο γάμο της με τον Κλεομένη (Θανάσης Κουρλαμπάς).

 

youfly

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα