Άγριες Μέλισσες: Κωνσταντής και Τάκης έρχονται στα χέρια για τη Δρόσω!

Άγριες Μέλισσες: Κωνσταντής και Τάκης έρχονται στα χέρια για τη Δρόσω!

Δραματικά γεγονότα αλλάζουν τις ζωές των ηρώων της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝT1, με τις αδελφές Σταμίρη και την οικογένεια Σεβαστού να παλεύουν με τη μοίρα. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Ελένη μετά τον τραυματισμό της να επιστρέφει στο Διαφάνι, την Ασημίνα να συγκρούεται με τον Νικηφόρο για τον μικρό Σέργιο και τη Δρόσω να αντιμετωπίζει μια απειλή για τη ζωή της.

Στα επεισόδια της μεθεπόμενης εβδομάδας η Ανέτ έχει επιστρέψει στο Διαφάνι και η παρουσία της προκαλεί αναταράξεις, καθώς η Πηνελόπη ανακαλύπτει το φλερτ του Μελέτη στο Παρίσι, κάτι που θα την οδηγήσει σε μια μοιραία επιλογή. Τον Αλέξη! Ο Δούκας συνεχίζει να «κάνει τον καλό» στον Νικηφόρο και στον συνεταιρισμό που φαίνεται να λειτουργεί υπέρ του σχεδίου που έχει καταστρώσει.

Η Δρόσω επηρεασμένη απ’ την συνάντηση της με την Ελένη παίρνει με τον Τάκη μια σημαντική απόφαση, να παντρευτούν. Η Ουρανία μαθαίνει τα πάρε- δώσε του Μπάμπη με τον Μελέτη και προσπαθεί να τον αποτρέψει. Ο Τάκης βρίσκει ένα παράτολμο σχέδιο για να μαζέψει τα χρήματα που χρωστάει, ενώ η Ανέτ θα βρεθεί αντιμέτωπη μ’ έναν άνθρωπο απ’ τον ένοχο παρελθόν της.

Το σχέδιο του Τάκη για να βγάλει εύκολα χρήματα όχι μόνο στέφεται από αποτυχία αλλά βάζει σε κίνδυνο και τη δικιά του ζωή και της Δρόσως.... Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα