Masterchef: Με ειδικές άδειες μετακίνησης Θα έρθουν οι υποψήφιοι σεφ

Masterchef: Με ειδικές άδειες μετακίνησης Θα έρθουν οι υποψήφιοι σεφ

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο τηλεοπτικός σταθμός Star, ο οποίος ψάχνει να βρει τρόπο για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του επόμενου MasterChef μέσα σε συνθήκες lockdown λόγω κορονοϊού. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Ναταλίας Ανδρικοπούλου στο Έλα Χαμογέλα το κρίσιμο ζήτημα για την παραγωγή είναι πώς θα καταφέρουν να φέρουν στην Αθήνα τους υποψήφους σεφ από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, τους παίκτες δηλαδή που συμμετέχουν στις αρχικές οντισιόν.

Φέτος, λόγω κορονοϊού, οι κριτές του MasterChef δεν θα ταξιδέψουν σε άλλες πόλεις για τις οντισιόν και τα γυρίσματα θα γίνουν στην Αθήνα. Η μετακίνηση των παικτών από όλη την Ελλάδα θα εξασφαλιστεί με ειδικές άδειες από τη Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για παίκτες του MasterChef που θα μεταβούν στην Αθήνα για συγκεκριμένο αριθμό ημερών (2-3 ημέρες) με αυστηρές προδιαγραφές. Οι υποψήφιοι σεφ θα μένουν σε ξενοδοχείο, ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Στο τραπέζι των λύσεων για το «MasterChef lockdown edition» είχε πέσει και ο «περιορισμός» σε ένα σπίτι των τριών κριτών - Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου - μια ιδέα που δεν θα υλοποιηθεί. Τα γυρίσματα του MasterChef σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ξεκινούν άμεσα. Το επόμενο MasterChef αποτελεί την πέμπτη σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής στο Star. Το MasterChef 4 και τα 50.000 € είχε κερδίσει ο 24χρονος Σταύρος Βαρθαλίτης από τα Ανω Λιόσια 

Δείτε το βίντεο αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα