Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι. Η μεγάλη σύγκρουση Δούκα με Νικηφόρο

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι. Η μεγάλη σύγκρουση Δούκα με Νικηφόρο

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό από διάφορα spoilers, η Ελένη, στις Άγριες Μέλισσες, πρόκειται να δραπετεύσει από τη φυλακή. Μάλιστα, κατά την απόδραση θα έχουμε και μια δραματική στιγμή, η συγκρατούμενή της, Φωτεινή, θα πέσει νεκρή. Η ώρα της δραπέτευσης, λοιπόν, φαίνεται πως πλησιάζει.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV O’CLOCK, στα προσεχή επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, η Χριστίνα η Φωτεινή και η Ελένη σχεδιάζουν να δραπετεύσουν. Η Χατζίδου τις υποψιάζεται και τις παρακολουθεί στενά. Η ίδια εκβιάζει την Ελένη, εκτός κι αν τη συμπεριλάβουν κι εκείνη στην απόδραση. Η Ελένη προσπαθεί να τις πείσει να κάνουν πίσω, εκείνες όμως είναι αμετάπειστες.

Οι τέσσερις γυναίκες καταφέρνουν να το σκάσουν από τη φυλακή. Όταν ο Βόσκαρης διαπιστώνει τι συμβαίνει, εξαπολύει πίσω τους άγριο ανθρωποκυνηγητό. Μία από τις κρατούμενες θα αποφασίσει να θυσιαστεί ηρωικά για τις υπόλοιπες. Η Φωτεινή μένει πίσω και πέφτει νεκρή από τους αστυνομικούς που την καταδιώκουν, σε μια δραματική σκηνή στις Άγριες Μέλισσες.

Η Ελένη καταφέρνει να διαφύγει και στο ...

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα