8 λέξεις - Επόμενα επεισόδια: Η Ηλιάνα στην αστυνομία βρίσκεται σε πανικό

8 λέξεις - Επόμενα επεισόδια: Η Ηλιάνα στην αστυνομία βρίσκεται σε πανικό

 Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς «8 λέξεις». Στο διπλό επεισόδιο της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου  o Μιχαήλ μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον επικείμενο γάμο της Βικτώριας, αλλά αποφασίζει να διεκδικήσει μια θέση στη ζωή της, στηριζόμενος στην αμοιβαία έλξη που νιώθουν. Η Βικτώρια, από την άλλη, προσπαθεί να αποφύγει το μπλέξιμο, αλλά δεν καταφέρνει να του αντισταθεί. Ο Σπύρος περνάει την Ιφιγένεια από ανάκριση, σχετικά με τη σχέση της με τον Φρίξο. Δεν πείθεται από την δήθεν φιλία τους κι αποφασίζει να τους παρακολουθήσει. Ο Μιλτιάδης βυθίζεται όλο και πιο βαθιά στις σκέψεις και τις αμφιβολίες σχετικά με τον Φοίβο αλλά δεν ξέρει πώς να φτάσει στην αλήθεια. Ο Μάρκος, με τις ευλογίες της Νόνας, δοκιμάζει να πολιορκήσει ξανά τη Ναυσικά. Ο Άκης ευχαριστεί την Αποστολία για τον τρόπο που τον φρόντισε όσο ήταν άρρωστος. Ο Σίμος δέχεται τη θέση στο κανάλι κι αρχίζει να συνεργάζεται με τον Αλέκο.

Ο Μιχαήλ και η Βικτώρια συναντιούνται κρυφά απ’ όλους στο σπίτι της Ναυσικάς, που λείπει στην Κέρκυρα, και αποκαλύπτουν ο ένας στον άλλο τα συναισθήματά του, ενώ μοιράζονται και το αδιέξοδο στο οποίο οδηγούνται, με τη Βικτώρια έτοιμη να παντρευτεί τον Δημήτρη. Ο Σπύρος παρακολουθεί τον Φρίξο και την Ιφιγένεια μέσα στο Αγγλικό Νοσοκομείο και είναι η σειρά του να βιώσει τα παράδοξα που συμβαίνουν σ’ αυτόν τον γεμάτο μυστήριο και… μεταφυσικές εκπλήξεις χώρο. Ο Μιλτιάδης εξακολουθεί να υποφέρει από τις υποψίες που του “φύτεψε” ο Έκτορας για τον Φοίβο και αποφασίζει να δράσει πιο δυναμικά προκειμένου να φτάσει στην αλήθεια που αν αποδειχτεί, θα καταστρέψει την οικογένειά του. Η Εύα, σοκαρισμένη, μαθαίνει για τα αναβολικά που φτιάχνονται στο εργοστάσιο του Μάρκου και πια δεν ξέρει τι γνωρίζει ο Νικηφόρος και τι όχι. Η αστυνομία, έχοντας κι άλλες πληροφορίες ζητάει κι άλλη κατάθεση από την Ηλιάνα, η οποία βρίσκεται πλέον σε πανικό, ενώ η Βικτώρια ζητάει μια ακόμα αναβολή του γάμου της με τον Δημήτρη.

Τι θα δούμε στο διπλό σημερινό επεισόδιο (8/10)

Στο διπλό επεισόδιο της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου, ο Μιχαήλ, εντυπωσιασμένος από τη Βικτώρια, την καλεί για να φάνε σπίτι του και όλα δείχνουν ότι μπαίνουν σε μια ερωτική περιπέτεια και ότι αυτή είναι η αρχή μιας ιστορίας που θα έχει μέλλον και θα αλλάξει πολλά για μια ακόμα φορά στην ισορροπία των σχέσεων του Μιχαήλ με την οικογένεια Αρώνη. Στο μεταξύ, ο Άκης είναι άρρωστος με πυρετό και η Αποστολία που τον φροντίζει, δεν του επιτρέπει να σηκωθεί με τίποτα από το κρεβάτι. Κι ενώ οι υποψίες του Μιλτιάδη πληθαίνουν, ο Φοίβος παίρνει είδηση ότι έχει χάσει τα κλειδιά του και το πρώτο που κάνει είναι να αλλάξει κλειδαριές στη γκαρσονιέρα του.

Ο Οδυσσέας μπλέκει και τον Σπύρο στα ψέματα που λέει στην Έρση, προκειμένου να φεύγει από το σπίτι για να πηγαίνει να ζωγραφίζει στο ξενοδοχείο. Ο Φρίξος προσπαθεί με διάφορες ερωτήσεις να καταλάβει αν η Έλλη είναι κατάλληλη για σχέση μαζί του και μπερδεύει την κατάσταση όλο και χειρότερα. Αλλά οι περιπέτειες του Φρίξου δεν σταματάνε εδώ, αφού τη νύχτα που θα πάει με την Ιφιγένεια στο «στοιχειωμένο» Αγγλικό Νοσοκομείο κάτι πολύ παράξενο και τρομακτικό θα τους συμβεί. Ο Φρίξος κι η Ιφιγένεια περνάνε το βράδυ τους κλειδωμένοι στο Αγγλικό Νοσοκομείο. 

Ο Σπύρος, έξαλλος, δεν δέχεται καμία δικαιολογία κι απαιτεί από την Ιφιγένεια να του δώσει διαζύγιο καθώς θεωρεί ότι τον απατάει. Ο Μάρκος και η Ναυσικά φτάνουν στην Κέρκυρα και πηγαίνουν να δουν τα μωρά. Η Εύα προτρέπει τον Σίμο να σκεφτεί την πρόταση του Αλέκου και να δεχτεί την τηλεοπτική εκπομπή που του προσφέρουν. Ο Δημήτρης ενδίδει στον εκβιασμό της Βίκυς, ελπίζοντας ότι θα απαλλαγεί από κείνη μια και καλή. Η Αντιγόνη εξακολουθεί να πολιορκεί τον Οδυσσέα, πιο πιεστικά. Η Ελισάβετ κάνει δοκιμαστικό για τη θέση της εκφωνήτριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και κερδίζει τις εντυπώσεις. Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να μπει στη γκαρσονιέρα του Φοίβου. Η Βικτώρια εξομολογείται στον Μιχαήλ ότι παντρεύεται. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα