MasterChef 5: Ανατρεπτικός ο νέος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής - Οι αλλαγές που εξετάζονται

MasterChef 5: Ανατρεπτικός ο νέος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής - Οι αλλαγές που εξετάζονται

Ακόμη πιο ανατρεπτικός αναμένεται να είναι ο νέος κύκλος του MasterChef 5, που θα επιστρέψει στις οθόνες μας τους πρώτους μήνες του 2021. Ήδη εξετάζονται διάφορες αλλαγές με στόχο το ριάλιτι μαγειρικής να γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρον. Η κριτική επιτροπή θα παραμείνει με την ίδια σύνθεση, αποτελούμενη από τονΣωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Στη θέση του θα μείνει και ο Νίκος Θωμάς, που οργανώνει τις συνταγές και τις δοκιμασίες των συμμετεχόντων, μια θέση που στον πρώτο κύκλο του διαγωνισμού κατείχε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Βέβαια, όπως μας έχουν ήδη συνηθίσει από την παραγωγή, χρόνο με τον χρόνο οι διαδικασίες αλλάζουν και δυσκολεύουν. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ, όπως φέτος ξεκίνησε η χρήση της κάρτας ασυλίας αλλά και η επιστροφή τριών και ενός παλιού παίκτη, έτσι και στον επόμενο κύκλο η παραγωγή θα δώσει το έναυσμα και παραπάνω κίνητρα στους παίκτες να κερδίζουν στα τεστ δημιουργικότητας και τα mystery box, όμως την ίδια στιγμή, οι ίδιες οι διαδικασίες θα είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Επίσης φημολογείται πως μία από τις αλλαγές που ενδέχεται να δούμε είναι μαγειρική με ξαφνική αποχώρηση, όπως έχει συμβεί σε άλλες χώρες όπου προβάλλεται το MasterChef, όμως τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Τέλος, αλλαγές πιθανότατα θα γίνουν και στο σκηνικό.

http://www.topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα