Εντάσεις μετά από είκοσι περίπου χρόνια έχει προκαλέσει το μικρό Χρυσάνθεμο

Εντάσεις μετά από είκοσι περίπου χρόνια έχει προκαλέσει το μικρό Χρυσάνθεμο

Εντάσεις μετά από είκοσι περίπου χρόνια έχει προκαλέσει το μικρό Χρυσάνθεμο, το μωρό που είδαμε σε επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς.

Πρόσφατα, η Αναστασία Κοζαδίνου, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπή “Καλοκαίρι not” δήλωσε ότι το περιβόητο μωρό ήταν η ίδια, αναφέροντας ότι στο επεισόδιο είχε παίξει ακόμα ένα μωράκι, καθώς εκείνη είχε αρρωστήσει.

Τις δηλώσεις αυτές έσπευσε να διαψεύσει με παρέμβασή του στην εκπομπή ο κ. Γεράσιμος Μαζαράκης ο οποίος ισχυρίζεται ότι η κόρη του ήταν εκείνη που υποδυόταν το μικρό “Χρυσάνθεμο”, ενώ αρνείται κατηγορηματικά ότι υπήρξε και δεύτερο μωρό στο γύρισμα, παρά τη σχετική επιβεβαίωση εκ μέρους του Χάρη Ρώμα ο οποίος ήταν και ο δημιουργός της σειράς.

«Ότι σας είπε είναι απόλυτο ψέμα. Ουδέποτε υπήρχε δεύτερο παιδί. Εγώ την είχα πάει την κόρη μου πριν πολλά χρόνια και όλα αυτά που σας λέει είναι παραμύθια. Η κόρη μου λέγεται Άννα Μαζαράκη και είχε παίξει στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Εγώ έχω σκοπό να κινηθώ νομικά εναντίον της. Έχω φωτογραφίες, έχω αποδείξεις. Δεν ήταν ποτέ δύο μωρά και σταματήστε αυτή την κουβέντα.

Η κοπέλα, εις βάρος του ονόματος της κόρης μου, την προσβάλλει και ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr