Νεκρή η Μελίτη στο Γυναίκα χωρίς όνομα; Κατιαγιστικές εξελίξεις

Μια ανάσα από τo φινάλε της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Γυναίκα χωρίς όνομα οι εξελίξεις πλέον είναι καταιγιστικές. Οι ώρες κυλούν βασανιστικά για τη Μαρίνα καθώς η Μελίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια του Χατζή. Οι απειλές του Φώτη και της Κάτιας στον απαγωγέα προκειμένου να τους αποκαλύψει πού έχει τη μικρή όχι μόνο δεν φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά δημιουργούν μια απρόβλεπτη επιπλοκή. Ο Χατζής ξεφεύγει και εξαφανίζεται. Οργισμένη η Μαρίνα, για την επιπόλαιη πρωτοβουλία της Κάτιας και του Φώτη πίσω από την πλάτη της, αποφασίζει να στήσει τη δική της παγίδα. Με τη συναίνεση του εισαγγελέα καταφέρνει να εντοπίσει το μέρος όπου ο Χατζής κρατά τη Μελίτη. Αμέσως τρέχει μαζί με τον Κωστή να ελευθερώσουν τη μικρή. Δυστυχώς, η Μάρθα βρίσκεται ήδη εκεί και κάνει τη δική της κίνηση.

Η Μαρίνα απογοητευμένη δίνει το τηλέφωνο του Χατζή στον αστυνόμο. Ελπίζει ότι αυτός θα καταφέρει να βρει κάποιο στοιχείο. Δεν μπορεί να φανταστεί ότι η κόρη της βρίσκεται πλέον στα χέρια της Μάρθας, που καταστρώνει ένα σχέδιο διαφυγής της με τη Μελίτη στο εξωτερικό. Εν τω μεταξύ, η τύχη στέκεται στο πλευρό του Φώτη και του Ανδρέα καθώς πέφτουν επάνω στον Χατζή στο ξενοδοχείο όπου κρύβεται. Οταν τον πιάνουν, τον πιέζουν να τους πει πού βρίσκεται η Μελίτη. Αυτό που τους λέει θα τους προκαλέσει σοκ. Η πληροφορία ότι η Μελίτη μπορεί να μη ζει πια πέφτει σαν κεραυνός.

Η Κάτια και ο Φώτης καταρρέουν, ενώ η Μαρίνα αρνείται να πιστέψει ότι η κόρη της έχει πεθάνει, νιώθει ότι η Μελίτη ζει και έχει δίκιο, καθώς η πληροφορία είναι ένα ψέμα της Μάρθας. Η Αστυνομία εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό και σύντομα ο Χατζής εντοπίζεται. Στη συμπλοκή που ακολουθεί, ο Χατζής πέφτει βαριά τραυματισμένος από τις σφαίρες των αστυνομικών. Μεταφέρεται στο χειρουργείο, όπου αφήνει την τελευταία του πνοή. Η Κάτια ψάχνει τα πράγματά του και εντοπίζει το τηλέφωνο της Μάρθας. Την ίδια ώρα, η Μαρίνα σε άθλια κατάσταση πηγαίνει στο σπίτι της Μάρθας. Η τελευταία προσπαθεί να την εμποδίσει να μπει μέσα για να μη δει τη Μελίτη. Η μικρή, όμως, ακούει τη φωνή της μαμάς της...

(Το παρόν κείμενο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στο «Tv Έθνος», στις 21 Ιουνίου 2020)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα