Παίκτρια του MasterChef σέρβιρε νεκρό πουλί και δίκασε τους κριτές

Παίκτρια του MasterChef σέρβιρε νεκρό πουλί και δίκασε τους κριτές

Σάλος έχει προκληθεί στην Ισπανία μετά την κίνηση παίκτριας του 8ου MasterChef σερβίρει έναν νεκρό πουλί, ολόκληρο με τα φτερά του, στους κριτές μετά από διαμάχη που είχαν σε προηγούμενο επεισόδιο.

Η Saray, που πλέον είναι πρώην παίκτρια του MasterChef, δεν άφησε το θέμα να περάσει και «δίκασε» κριτές και συμπαίκτες της σε νέα της συνέντευξη. Οι κριτές της είχαν μιλήσει άσχημα σε τεστ δημιουργικότητας.

Μιλώντας σε ισπανικό δίκτυο, η Saray κατηγόρησε τους κριτές, Samantha Vallejo-Nágera, Pepe Rodríguez και Jordi Cruz ότι «είναι ψυχροί και περιμένουν να κάνεις κάτι κακό, για να σε χτυπήσουν κάτω από τη μέση».

«Αν έχεις κάτι να μου πεις, πες το με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο, με λίγη στοργή. Με κόλλησαν στον τοίχο. Είπα ''αυτό ήταν''. Κατάλαβα ότι θέλουν να με γαμ@@@@, τόσο οι συμπαίκτες μου όσο και οι κριτές. Τώρα, είπα μέσα μου, θα δουν με τι σκύλα έχουν να κάνουν. Τι; Θέλετε να με δείτε να ξεπουπουλιάζω αυτό το πουλί σαν σκ@@@; Όχι όχι όχι. Θα το αφήσω με τα φτερά του, για να σας δώσω την ικανοποίηση. Τι θέλετε; Τι διάολο θέλετε; Ορίστε, πάρτε ένα αμαγείρευτο πουλί».

 

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα