Ο Γιώργος Λιανός για Κανάκη – Αρναούτογλου: Τσάμπα αναλώθηκαν

Ο Γιώργος Λιανός για Κανάκη – Αρναούτογλου: Τσάμπα αναλώθηκαν

Ξέρω ότι ο Γρηγόρης δεν ήθελε να απαντήσει. Από την άλλη, είναι και ένας άνθρωπος που αν τον πνίγει κάτι θα το πει, λέει ο Γιώργος Λιανός.

Ο Αντώνης Κανάκης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ενεπλάκησαν πρόσφατα σε μια αρκετά έντονη δημόσια αντιπαράθεση για τις late night εκπομπές. Ο Γιώργος Λιανός, επί χρόνια συνεργάτης του Γρηγόρη, μιλώντας για το θέμα στο Happy Day, δήλωσε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή:

“Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για παρθενογένεση στην ελληνική τηλεόραση, ειδικά για μία ζώνη που ακολουθεί 3-4 πρόσωπα του εξωτερικού. Τσάμπα αναλώθηκε και ο Γρηγόρης και ο Αντώνης σε μια κόντρα που δεν χρειαζόταν να γίνει.  Ο καιρός είναι πολύ διαφορετικός για να ασχοληθούμε με τέτοιες κόντρες.

Ήξερα κι εγώ ότι είναι αρκετά καλοί φίλοι. Αν το δεις από την οπτική του καθενός, καταλαβαίνεις γιατί υπάρχει αυτό το πράγμα. Λίγο το παρασκήνιο, λίγο ότι το Ράδιο Αρβύλα έφυγε από τον ΣΚΑΪ δεν βρήκε τηλεοπτική στέγη και ξαφνικά εμφανίστηκε μια άλλη εκπομπή -εν μέσω καραντίνας βέβαια, η ανάγκη έκανε τον Γρηγόρη να κάνει αυτή την εκπομπή.

Ξέρω ότι ο Γρηγόρης δεν ήθελε να απαντήσει. Από την άλλη, είναι και ένας άνθρωπος που αν τον πνίγει κάτι θα το πει”.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα