Άγριες Μέλισσες – πότε επιστρέφει: Στον «πάγο» τα επόμενα επεισόδια της σειράς

Άγριες Μέλισσες – πότε επιστρέφει: Στον «πάγο» τα επόμενα επεισόδια της σειράς

Σε «καραντίνα» έχουν μπει οι Άγριες Mέλισσες, καθώς ο κορωνοϊός πάγωσε τα γυρίσματα όλων των ελληνικών σίριαλ και των περισσότερων εκπομπών. Η εφημερίδα Espresso ανέφερε ότι οι συντελεστές του σίριαλ ειδοποιήθηκαν μέσω email αλλά και τηλεφωνικά ότι -εκτός απροόπτου- θα αρχίσουν και πάλι τα γυρίσματα τη Δευτέρα 27 Απριλίου. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, διαψεύδεται από τον ΑΝΤ1 και σύμφωνα με τον Αρη Καβατζίκη είναι fake news.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα της Espresso, στόχος του Ant1 είναι – αν αποδώσουν φυσικά τα αυστηρά μέτρα που έχει πάρει η Πολιτεία για τον κορωνοϊό- να βλέπουμε καινούρια επεισόδια από Αγριες Μέλισσες στις αρχές Μαΐου και μέχρι το τέλος Ιουνίου. Επίσης στις αρχές τα γυρίσματα θα γίνονται μόνο με τους απολύτως απαραίτητους ανθρώπους, ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις και να μην ξεπερνούν τα 10 άτομα για λόγους ασφαλείας φυσικά. Tο ίδιο ρεπορτάζ της Espresso ανέφερε ότι άλλη μια εναλλακτική είναι να κάνουν τεστ για τον κορωνοϊό όλοι οι συντελεστές, ώστε να ξεκινήσουν γυρίσματα στο Διαφάνι.

Όπως είπε ο Άρης Καβατζίκης: «Δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση πότε επιστρέφουν οι ηθοποιοί και στο πλατό στο στούντιο Κάππα αλλά και στο Διαφάνι. Αυτό το e mail που λέγεται ότι γράφτηκε είναι ψευδές, είναι fake news και δεν θα πρέπει να μεταδίδουν τέτοια δημοσιεύματα…». Και υπογράμμισε: «Τουλάχιστον μέχρι και τις 27 Απριλίου σύμφωνα με τον Χαρδαλιά θα είμαστε σε περιορισμό».

Και η Φαίη Σκορδά επικοινώνησε με τον διευθυντή προγράμματος και ανέφερε πώς αν δεν δώσει η κυβέρνηση άρση των περιοριστικών μέτρων δεν θα ξεκινήσει τίποτα. Σε κάθε περίπτωση, καθώς ο πρώτος κύκλος περιελάμβανε 150 επεισόδια, οι «Άγριες Μέλισσες» φαίνεται πως θα συνεχίσουν με βάση το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη για το φινάλε της σεζόν ως και τα Χριστούγεννα.

 

alphafreepress

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα