Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύπτεται η διπλή ζωή του Κλεομένη – Σοκαρισμένη η Πηνελόπη

Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύπτεται η διπλή ζωή του Κλεομένη – Σοκαρισμένη η Πηνελόπη

Ο Κλεομένης, μέχρι τώρα, στις Άγριες Μέλισσες, καταφέρνει να κρύψει καλά τη διπλή ζωή που κάνει, ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού “MYtv” και της Σοφίας Τσίρκα, η Πηνελόπη ανακαλύπτει την αλήθεια και αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να τον ξεσκεπάσει και να απαλλαγεί για πάντα από εκείνο.

Ο Κλεομένης μπήκε στη ζωή των Σεβαστών και κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Η Μυρσίνη ενθουσιάστηκε από την αριστοκρατική του καταγωγή και στα μάτια του είδε τον ιδανικό σύντροφο για τη μοναχοκόρη της, την Πηνελόπη. Ωστόσο, όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, εκείνος έχει διπλή ζωή, την οποία μέχρι στιγμής καταφέρνει να κρύψει καλά.

Ο Μελέτης, όμως, γνωρίζοντας το μυστικό του, καταφέρνει να πείσει τον Κωνσταντή να οργανώσουν ένα σχέδιο προκειμένου να τον ξεσκεπάσουν και να οδηγήσουν τον Δούκα να τον διώξει για πάντα από τη ζωή τους. Αυτό θα το επιτύχουν μέσω του Δημητράκη, ο οποίος καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κλεομένη και να τον κάνει να του εξομολογηθεί πράγματα για τη ζωή του που κανείς άλλος δεν γνωρίζει.

Ο Μελέτης και ο Κωνσταντής παρακολουθούν κάθε του κίνηση. Ωστόσο, δεν αντιλαμβάνονται πως ο Δούκας ανακαλύπτει το σχέδιό τους κι έτσι ο Κωνσταντής αναγκάζεται να πει στον πατέρα του την αλήθεια για όσα σχεδιάζει.

Τι επόμενες μέρες, όμως, το μυστικό του Κλεομένη αποκαλύπτεται σε ακόμη έναν άνθρωπο. Αυτός δεν είναι άλλος από την Πηνελόπη, η οποία βρίσκεται τυχαία μπροστά σε έναν καβγά και ακούει τον Μελέτη να αμφισβητεί τον ανδρισμό του συζύγου της. Η κοπέλα είναι σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις και απαιτεί να της πουν την αλήθεια. Δεν μπορεί να πιστέψει πως θυσίασε τον έρωτά της για τον Μελέτη για να παντρευτεί έναν άνθρωπο που κοροϊδεύει την ίδια και την οικογένειά της.

Ο Μελέτης αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Πηνελόπη το σχέδιό του για να ξεσκεπάσει τον Κλεομένη κι εκείνη προσπαθεί να ανακαλύψει αν είναι αλήθεια όλα αυτά. Έτσι, αποφασίζει να συναντήσει τον Δημητράκη και να τον ρωτήσει ανοικτά αν όντως αληθεύουν όσα της είπε ο Μελέτης. Η Πηνελόπη μαθαίνει σοκαρισμένη την πραγματικότητα και αποφασίζει να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να βοηθήσει τον αδελφό της και τον Μελέτη να τον ξεσκεπάσουν.

Θέλει να απαλλαγεί από τον Κλεομένη όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, καθώς δίπλα του περνάει άσχημα και την κυριεύει ο φόβος. Το μόνο που μένει είναι να καταφέρουν να αποδείξουν όσα ξέρουν και στον Δούκα. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα