Σκέψεις να ακυρωθεί η αποψινή πρεμιέρα του Big Brother λόγω κοροναϊού

Σκέψεις να ακυρωθεί η αποψινή πρεμιέρα του Big Brother λόγω κοροναϊού

Αναμένονται ανακοινώσεις από τον ΣΚΑΪ 

Αν και είναι όλα έτοιμα για την αποψινή πρεμιέρα του Big Brother στον ΣΚΑΪ, φαίνεται πως οι υπεύθυνοι του σταθμού έχουν δεύτερες σκέψεις λόγω της έξαρσης του κοροναϊού.

 

Το σπίτι στο Μαρκόπουλο, όπου θα βρίσκονταν για να συμβιώσουν οι 16 διαγωνιζόμενοι για 100 ολόκληρες μέρες, ήταν προγραμματισμένου να ανάψει προβολείς το βράδυ της Κυριακής 15 Μαρτίου ενώ αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αναβολής.

 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παύλου Σταματόπουλου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να διαφοροποιηθεί το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

 

«Για να μείνουμε στα τηλεοπτικά, που μπορεί να μην είναι το πιο σοβαρό θέμα αλλά δείχνει τη σοβαρότητα του θέματος που κυκλοφορεί εκεί έξω. Ενδεχομένως να ακυρωθεί η σημερινή πρεμιέρα του Big Brother γιατί γίνονται συσκέψεις μιας και μιλάμε για πάρα πολύ προσωπικό. Δεν είναι ένας και δύο άνθρωποι. Νομίζω ότι σήμερα θα παρθεί η απόφαση εάν θα γίνει κανονικά το live ή όχι. Νομίζω πως μετά τις 12 θα έχουμε κάποια σχετική πληροφορία και νομίζω πως αυτή είναι η αρχή αλυσιδωτών αντιδράσεων σε σχέση με τα τηλεοπτικά προγράμματα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος Σταματόπουλος.

 

«Έχουμε διακοπή γυρισμάτων στο MasterChef και στο Καφέ της Χαράς, ενώ τώρα ακούμε για το Big Brother και ενδεχομένως ο Νίκος Μουτσινάς να μη βγει ζωντανά αύριο. Από τη στιγμή που υπάρχουν εκπομπές κυρίως ψυχαγωγικές, δεν είναι δηλαδή ενημερωτικές προς ενημέρωση του κόσμου, ενδεχομένως στην πορεία της εβδομάδος να πάρουν τα κανάλια κάποιες αποφάσεις» κατέληξε.

 

https://www.news.gr

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα