Άγριες Μέλισσες: Η παθιασμένη σκηνή Μυρσίνης – Δούκα που παραλίγο να τους κοστίσει τα δόντια

Άγριες Μέλισσες: Η παθιασμένη σκηνή Μυρσίνης – Δούκα που παραλίγο να τους κοστίσει τα δόντια

Οι «Άγριες Μέλισσες» κάθε βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Ant1 συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η τηλεοπτική Μυρσίνη, κατά κόσμον Κατερίνα Διδασκάλου, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open και πρόδωσε ποια ήταν η σκηνή εκείνη που παραλίγο να κοστίσει τα δόντια της τόσο στην ίδια όσο και στον συμπρωταγωνιστή της, Λεωνίδα Κακούρη.

«Για μένα φέτος είναι ένα πολύ μεγάλο δώρο γιατί μου δίνει μια τόσο πολυεπίπεδη ηρωίδα. Η Μυρσίνη είναι τα πάντα σχεδόν. Δολοπλοκεί, είναι μητέρα, θρηνεί, ερωμένη, σύζυγος. Το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτή τη σειρά είναι οι ερμηνείες των ηθοποιών που είναι ένας και ένας. Η Μυρσίνη είναι πιστή στον Δούκα, τον αγαπάει από μικρούλα και τα παιδιά είναι όλα δικά του».

Αναφερόμενη στον «Κυπραίο» ο οποίος επέστρεψε στο «Διαφάνι» τόνισε: «Ο Κυπραίος, ναι, επιστρέφει αλλά περιμένετε να δείτε την ωραία μας σκηνή που έχουμε με την επιστροφή του και τι του λέει η Μυρσίνη».

Ποια ήταν η σκηνή εκείνη που παραλίγο να της κοστίσει τα δόντια; «Μια μέρα έχουμε να κάνουμε μια πολύ παθιασμένη ερωτική σκηνή με τον Λεωνίδα Κακούρη, που λέει στη Μυρσίνη πως θα την σκοτώσει εάν μάθει τίποτα και, έτσι όπως με αρπάζει, χτυπάμε τα δόντια μας τόσο άσχημα που ευτυχώς τα σώσαμε» ανέφερε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα