MasterChef 4: Βγήκαν μαχαίρια στην ψηφοφορία, εκνευρισμός, κατηγορίες

MasterChef 4: Βγήκαν μαχαίρια στην ψηφοφορία, εκνευρισμός, κατηγορίες

Μετά τις αντιδράσεις στο τέλος της ψηφοφορίας του MasterChef 4 ξέσπασε άγρια κόντρα στην κουζίνα του μαγειρικού διαγωνισμού.

Η Κατερίνα ήρθε σε έντονη σύγκρουση με τον Γιώργο και αφορμή στάθηκε η χρυσή κάρτα ασυλίας της πρώτης.

Η Κατερίνα, αφού ρωτήθηκε από τους κριτές ανέφερε πως: «Θα χρησιμοποιούσα την κάρτα, αν δεν ήταν η Φωτεινή και το Γατόπουλο εκεί. Και θα εξηγήσω ακριβώς τον λόγο. Πρώτον, γιατί θεωρώ πώς είναι ανέντιμο να μπει η Φωτεινή σε αυτή τη θέση, γιατί είναι η πιο αδύναμη και το ξέρουν όλοι στην ομάδα. Και δεύτερον γιατί το Γατόπουλο έχει κόψει το δάχτυλό του. Και ναι θέλω να γυρίσει και η Φωτεινή και το Γατόπουλο στο σπίτι και το δηλώνω δημόσια. Γι’ αυτόν τον λόγο, λοιπόν αν υπήρχε τρόπος να τη σπάσω αυτή την κάρτα, θα την έσπαγα και θα έδινα τη μισή στο Γατόπουλο και την άλλη μισή στη Φωτεινή. Στην παρούσα φάση δε θα έσωζα τον εαυτό μου. Θεωρώ πώς ο Ηλίας θα έπρεπε να είναι μαζί με τον Γιώργο. Λοιπόν, το θεωρώ ανέντιμο όλο αυτό. Καλή η μαγειρική, καλό το παιχνίδι, αλλά είναι καλύτερο να έχεις ψυχή. Και άμα δεν την έχεις… εγώ προσωπικά λυπάμαι!»

Όσο η Κατερίνα μιλούσε, ο Γιώργος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τα όσα άκουγε.

Τον λόγο πήρε ο Ιωάννης ο οποίος ανέφερε: «Εγώ θεωρώ ότι εφόσον είναι έντιμη και έχει και ψυχή, να δώσει την κάρτα σε κάποιον που δε θέλει να διαγωνιστεί».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής ανέφερε: «Το να λες για κάποιον ότι δεν είναι έντιμος, είναι πάρα πολύ βαριά κουβέντα. Θεωρώ ότι χαρακτηρίζεις έναν άνθρωπο μπροστά σε τόσο κόσμο που βλέπει στην τηλεόραση και είναι κάτι πολύ κακό. Το βγάζεις μέσα μου μόνο εάν είσαι κακός άνθρωπος. Είναι μία κοπέλα που μας φέρνει το θυμιατήρι στο σπίτι για να θυμιάσει και με την κακή την ψυχή της, προσπαθεί να κάνει κάτι το οποίο δεν την αντιπροσωπεύει. Αλλά τι περιμένεις από μία κοπέλα 36 χρονών που γράφει στο χέρι της μολών λαβέ, ότι θα πάει με τον Σταυρό στο χέρι; Όχι! Τότε το θυμιατό τι το θέλει; Να θυμιάσει το σπίτι; Για να φύγουν τα κακά πνεύματα; Αυτή πρέπει να φύγει και το κακό της πνεύμα! Στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι πάρα πολύ δίκαιος, έχω μάθει να είμαι ηθικός και να έχω τιμή. Αυτό το έχω μάθει πάρα πολύ καλά γιατί μεγάλωσα με δυο αξιολάτρευτους ανθρώπους, τον παππού μου και την γιαγιά μου, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δε θα περίμεναν να ακούσουν αυτή τη λέξη από μία κομμώτρια!»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα