Big Brother: Φέρνει τα πάνω- κάτω στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Big Brother: Φέρνει τα πάνω- κάτω στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Τα πάνω- κάτω στο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φέρνει το Big Brother. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, o ΣΚΑΪ έχοντας επενδύσει ήδη ποσό που ξεπερνά τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για το ριάλιτι εγκλεισμού, επιχειρεί να «μαζέψει» άλλες δαπάνες σε πρόγραμμα που κρίνονται μη απαραίτητες.

Το υψηλό κόστος του «Μεγάλου Αδελφού» αλλά και ο έντονος ανταγωνισμός της prime time της Παρασκευής, οδηγούν πιθανότατα εκτός προγράμματος το κωμικό σόου με τον Μάρκο Σεφερλή που συζητούσε ο ΣΚΑΪ με την AcynMedya. Το γεγονός ότι το MasterChef από αυτήν την εβδομάδα θα μεταδίδεται και τις Παρασκευές, ημέρα που ήδη πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης έχει κατοχυρώσει το Καφέ της Χαράς, κάνει τα στελέχη του ΣΚΑΪ να αναθεωρούν τα σχέδιά τους και να κρίνουν ασύμφορη μια επιπλέον υψηλή επένδυση σε περιβάλλον ακραία ανταγωνιστικό.

Σύμφωνα με πηγές του καναλιού, οι πιθανότητες να βγει το σόου του Σεφερλή είναι 50-50. Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κανάλι του Φαλήρου έχουν ήδη αποφασίσει να ρίξουν στη θέση του το «Big Brother» επεκτείνοντας τη μετάδοσή του σε Δευτέρα με Παρασκευή (αντί για Πέμπτη που υπολογιζόταν αρχικά) και Κυριακή. Η έκβαση των συζητήσεων ΣΚΑΪ - Ατζούν Ιλιτζαλί για το σόου Σεφερλή θα επηρεάσει και το ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας, καθώς στη συμφωνία φέρεται να εντάσσεται και το μέλλον του «Survivor» που φαίνεται πλέον να απομακρύνεται.

Πηγή: Real Life

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα