Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Νομοθετική ρύθμιση για τα «υποτιθέμενα αστειάκια» στα social media

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Νομοθετική ρύθμιση για τα «υποτιθέμενα αστειάκια» στα social media

Τα... σχέδια του για τους χρήστες του διαδικτύου μοιράστηκε ο Κωνσταντίνος  Μπογδάνος στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

Ο βουλευτής της ΝΔ, σχολιάζοντας την παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε μετά από τα ειρωνικά σχόλια του δημοσιογράφου για το κοριτσάκι που λιποθύμησε στον Πύργο, τόνισε ότι έχει δρομολογήσει μαζί με τους αρμόδιους υπουργούς της ΝΔ, νομοθετική ρύθμιση σχετικά με τα δεδομένα «που απαιτούν οι νέοι καιροί».

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον τρόπο που καλύφθηκε από τα μέσα η χθεσινή παρέμβαση του Ρουβίκωνα σημειώνοντας ότι είναι «επίθεση», «διότι διαβάζω σε διάφορα site ότι στο σπίτι του Άρη έγινε παρέμβαση».

Αναφερόμενος στη δράση του Ρουβίκωνα είπε ότι: «Μιλάμε για επανάσταση του γλυκού νερού. Κατά δεύτερον αυτή η παρέμβαση σε εισαγωγικά είναι η κορυφή του παγόβουνου. Το σώμα του παγόβουνου είναι όλη η στοχοποίηση η οποία μπορεί να περνάει από υποτιθέμενα αθώα και ανώδυνα αστειάκια - χιουμοράκια, memes, "ξύλο και καράτε στον Άρη Πορτοσάλτε".

Τώρα βλέπουμε να επιτίθενται στο σπίτι του που αύριο-μεθαύριο μπορεί να έχει η Τσατάνη το όλο θέμα. Δεν είναι καθόλου αστείο. Χρειάζεται νομοθετική ρύθμιση και σε αυτόν τον τομέα ο οποίος αφορά στην ανωνυμία του διαδικτύου, στα κακόβουλα μηνύματα, στην ενορχηστρωμένη επίθεση και τη δολοφονία χαρακτήρων».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα