Όλο το παρασκήνιο της ρήξης του ΣΚΑΪ με τον Αντώνη Κανάκη

Όλο το παρασκήνιο της ρήξης του ΣΚΑΪ με τον Αντώνη Κανάκη

Τα πάνω-κάτω στην τηλεοπτική πιάτσα και σημαντικές ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ επιφέρει η ρήξη του καναλιού με τους ΡάδιοΑρβύλα, οι οποίοι ανακοίνωσαν τη λήξη της συνεργασίας τους με το κανάλι, υπόθεση που πάρει ήδη την άγουσα για τα δικαστήρια. Η αρχή του τέλους ήρθε με την απόφαση του καναλιού του Φαλήρου να προχωρήσει το Big Brother, γεγνός που έθεσε τις βάσεις για να τιναχθεί στον αέρα η συνεργασία με τους Ράδιο Αρβύλα. Όχι γιατί ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του διαφωνούν με το επίπεδο και το περιεχόμενο του ριάλιτι, αλλά γιατί και τα δύο προγράμματα μαζί θα ήταν «αιματηρά» για τον προϋπολογισμό του ΣΚΑΪ.

Στα μισά της σεζόν και ενώ ήδη έχει κάνει πολύ υψηλή επένδυση σε πρόγραμμα χωρίς τα αναμενόμενα αποτελέσματα στο κοινό ηλικία 18-54 ετών, ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να μαζέψει το κόστος του προγράμματος που είχε απλωθεί πολύ με ακριβές παραγωγές ενόψει, οι οποίες μάλιστα θα αλληλοεπικαλύπτονταν. Με το κόστος του Big Brotherνα φτάνει σχεδόν τα 4 εκατ. ευρώ, στόχος του ΣΚΑΙ είναι να αποσβέσει την υψηλή επένδυση, καλύπτοντας τουλάχιστον 12 ώρες τηλεοπτικού προγράμματος την εβδομάδα.

Παράλληλα, πληροφορίες εδώ και καιρό ανέφεραν ότι στο εσωτερικό του καναλιού υπήρχαν δεύτερες σκέψεις και γκρίνια για το υψηλό κόστος των εκπομπών Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο που σύμφωνα με πληροφορίες ανερχόταν σε 600.000 ευρώ τον μήνα. Το ποσό αυτό θα επιβάρυνε τον σταθμό μόνο αφότου οι εκπομπές έβγαιναν στον αέρα, κάτι που κάνει τους καλά γνωρίζοντες την τηλεοπτική αγορά να σχολιάζουν ότι η μη έναρξη των εκπομπών «βόλευε» των ΣΚΑΙ.

Πηγή: Real Life

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα