Σάββας Πούμπουρας: Είχαμε χάσει ένα παιδί στο παρελθόν με την Αρετή

Σάββας Πούμπουρας: Είχαμε χάσει ένα παιδί στο παρελθόν με την Αρετή

Πριν από περίπου δυο εβδομάδες, ο Σάββας Πούμπουρας έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή του «Best Friend’s Fear» μέσα από τη συχνότητα του Ant1.

Ο παρουσιαστής έχει δεχθεί πληθώρα αρνητικών σχολίων για τις φάρσες που στήνει σε ανυποψίαστα θύματα.

Στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου. «The 2Night Show», ο Σάββας Πούμπουρας, το βράδυ της Τετάρτης  (22/1) μίλησε για όλα.

«Πάντα υπάρχουν αντιδράσεις. Δεν χρειάζεται να δώσουμε εξηγήσεις σε κανέναν για το πρότζεκτ. Θέλω απλά να απαντήσω ερωτήματα που έχει ο κόσμος. Καταλαβαίνω πως καμία φορά στις εκπομπές είναι παιχνίδι, ο κακός και ο καλός μπάτσος. Επειδή πολύς κόσμος λέει αντιγραφή.

Δεν υπάρχει παρθενογέννηση στην τηλεόραση. Ο ΑΝΤ1 έκανε μια πολύ μεγάλη συνεργασία. Είπαμε τι κάνουμε σαν Έλληνες; Θα το πάμε 10 βήματα παρακάτω. Υπάρχουν φάρσες που έβγαλα μέσα από το κεφάλι μου.

Επιλέγω ανθρώπους που σηκώνουν και τη φάρσα. Αντέδρασε η Σίσσυ. Δε θα έκανα ποτέ φάρσα στη Σίσσυ γιατί θα καίγαμε ένα γύρισμα. Πήρα τηλέφωνο τη Δανάη και μου είπε για το ξενοδοχείο και είπα θα χτίσουμε εκεί. Αν δεν έχει τη συγκατάθεση του ανθρώπου η φάρσα δεν παίζει.

Αν είναι να κάνουμε μία μετριότητα, δεν θέλω να έχω συμμετοχή σε αυτό. Υπήρξαν φορές που ήρθα σε σύγκρουση με την παραγωγή. Είμαι ευχαριστημένος με αυτό που παραδώσαμε. Είμαι έτοιμος να λουστώ τα πάντα. Θέλουμε να το παίζουμε άνετοι αλλά δεν είμαστε. Κάναμε 40 φάρσες.

Υπήρξαν πολλές στιγμές που φοβήθηκα. Στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα βγαίνει ο φόβος αλλά μετά είναι η αδρεναλίνη και το πώς θα το διαχειριστείς. Στην παραγωγή υπάρχει γιατρός και ασφάλεια. Υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι ξεφύγανε. Υπήρξε άνθρωπος που δεν θέλει να παίξει η φάρσα του και δεν θα παίξει.

Πέρασε από το μυαλό μου η Κατερίνα Καινούργιου για φάρσα, αλλά είναι πολύ προστατευμένη από το περιβάλλον της. Πέρασε και η Φαίη Σκορδά. Θα βγουν 12 επεισόδια» είπε, μεταξύ άλλων, ο Σάββας Πούμπουρας.

Ο Σάββας Πούμπουρας αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του, Αρετή και εξομολογήθηκε πως είχαν «χάσει» ένα παιδί πριν γίνουν καταφέρουν να γίνουν γονείς.

«Ήμουν πολλά χρόνια φίλοι πριν γίνουμε ζευγάρι. Κάναμε πάρα πολύ παρέα, ήξερα όλα τα στραβά της» είπε ο παρουσιαστής για την αγαπημένη του Αρετή.

Ποια ήταν η στιγμή που ο Σάββας Πούμπουρας δάκρυσε; «Όταν με κοίταξε για πρώτη φορά η κόρη μου, δάκρυσα. Μόλις φύγει το άγχος πιάνεις παιδί. Προσπαθούσαμε με την Αρετή. Είχαμε χάσει κι ένα παιδί στο παρελθόν» εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα