Άγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος χαροπαλεύει ενώ το Διαφάνι «βράζει» από τις εξελίξεις

Ραγδαίες οι  εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» 

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, ο Κυπραίος πέφτει στην ενέδρα θανάτου που του έστησε ο Μελέτης με εντολή του Δούκα. Θα καταφέρει να τον σκοτώσει και να τον κάνει να σωπάσει για πάντα;

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Ant1;

Ο Μελέτης δεν προλαβαίνει να αποτελειώσει τον Κυπραίο και ο Προύσαλης του περνάει χειροπέδες ενώ ο Κυπραίος θα βρεθεί στο κρεβάτι του νοσοκομείου να δίνει μάχη για τη ζωή του με την Ελένη να μην φεύγει στιγμή από δίπλα του.

Την ίδια ώρα ο Μελέτης «στριμώχνεται» από τον Προύσαλη να του πει με ποιανού εντολή αποφάσισε να σκοτώσει τον Κυπραίο. Εκείνος αρνείται να πει το παραμικρό, γεγονός που βάζει σε υποψίες τους κατοίκους του χωριού.

Ο Δούκας νιώθει την… ανάσα του Μιλτιάδη καθώς εκείνος μαζί με την αδερφή τους Ανέτ βρίσκονται ένα βήμα πριν αποκαταστήσουν την αδικία που έγινε με την διαθήκη του πατέρα τους.

Το κλίμα ανάμεσα στην Μυρσίνη και την Ασημίνα συνεχίζει να είναι εκρηκτικό ενώ ένα λάθος της δεύτερης στο φόρεμα της Πηνελόπης θα σταθεί αφορμή για έναν μεγάλο καυγά ανάμεσα στις δυο γυναίκες. Ο καυγάς θα βγει εκτός ελέγχου και η Ασημίνα αποφασίζει να δώσει τέλος στο μαρτύριο που βιώνει από τη στιγμή που πέρασε τη πόρτα του σπιτιού των Σεβαστών.

Ο Νέστορας βρίσκεται στο προσκεφάλι της άρρωστης νύφης του Μάρθας, γεγονός που του φέρνει άσχημες αναμνήσεις από το παρελθόν του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα