Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η υποψήφια Playmate,η μάχη με τον καρκίνο και το My Style Rocks 3

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η υποψήφια Playmate,η μάχη με τον καρκίνο και το My Style Rocks 3

Υπάρχει μια παίκτρια η οποία από το πρώτο επεισόδιο του My Style Rocks 3 κέντρισε το ενδιαφέρον και εκνεύρισε τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Ο λόγος για την Ευρυδίκη Παπαδόπουλου. Η παίκτρια στην πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ κατάφερε να κάνει έξαλλο τον κριτή με την κίνηση της να παρατήσει στο πάτωμα το παλτό της ενώ στο δεύτερο επεισόδιο, η αποκαλυπτική και σέξι εμφάνιση της με κορμάκι και αλυσίδες τον προβλημάτισε.

Ο κριτής μάλιστα αναρωτήθηκε αν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι μια «νέα Ραμόνα» ή μια «νέα Τούνη».

Ποια είναι όμως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου;

Η παίκτρια είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στο Χαϊδάρι. Πήγε σε τεχνικό λύκειο και σπούδασε μακιγιάζ και κομμωτική. Σε ηλικία 21 ετών έλαβε μέρος στα καλλιστεία ομορφιάς «Playmate». Ωστόσο, ο χώρος του μόντελινγκ δεν ταίριαζε καθόλου στο χαρακτήρα της και έτσι αποφάσισε να μην συνεχίσει.

Μια δεκαετία αργότερα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο. Το γεγονός αυτό της έδωσε τεράστια δύναμη και αυτοπεποίθηση. Για το λόγο αυτό, όπως δήλωσε, το ταξίδι της στο «My Style Rocks» θα είναι για εκείνη μια πολύ εύκολη υπόθεση.
Η εμφάνιση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στα Playmate

Σε ηλικία 21 ετών, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου συμμετείχε στον διαγωνισμό Playmate. Το ψιλόλιγνο κορίτσι κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της. «Αν κερδίσω τον τίτλο θα τον αφιερώσω σε εκείνον που είναι πάντα δίπλα μου, στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα, στον πατέρα μου» έλεγε τότε συστήνοντας τον εαυτό της στο τηλεοπτικό κοινό.
Η περιπέτεια με τον καρκίνο

«Ξεκίνησε ο οργανισμός μου να μου μιλάει αλλά εγώ δεν ήξερα να τον ακούσω γιατί δεν είχα την παιδεία, δεν είχα την ενημέρωση πάνω στον καρκίνο, δεν είχα κάποιο κρούσμα στην οικογένειά μου. Ήμουν ανενημέρωτη. Όταν ξεκίνησαν τα πρώτα σημάδια, η φαγούρα η πρώτη μικρή απώλεια βάρους ήμουν γύρω στα 25. Έπειτα άρχισε να πρήζεται ο λαιμός μου και τότε επισκέφθηκα γιατρό…» ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου στην εξομολόγηση της στην εκπομπή «Πρωινό» του Mega το 2014.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα