Ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες - Η είδηση που σοκάρει την Ελένη

Ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες -  Η είδηση που σοκάρει την Ελένη

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες με το νέο έτος. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “MYtv” και ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα, η Θεοδοσία μένει έγκυος και ο Λάμπρος, μετά από συζήτηση με την Ελένη, αποφασίζει να μείνει μακριά της, κάνοντας έτσι μια καινούργια αρχή στο γάμο του με την Θεοδοσία.

Η Ελένη αντιλαμβάνεται πως είναι εγκλωβισμένη στον έρωτά της για τον Λάμπρο. Είναι, όμως, και πολύ απογοητευμένη, καθώς αρχίζει να πιστεύει πως δεν θα μπορέσει να κερδίσει τον Δούκα. Έτσι, παίρνει μια μεγάλη απόφαση για τη ζωή της και την προσωπική της ευτυχία. Μόνο που η Θεοδοσία πρόκειται να ανατρέψει, ακόμη μία φορά, τα σχέδια του Λάμπρου.

Η κοπέλα χάνει τις αισθήσεις της και ο Λάμπρος, ανήσυχος, καλεί τη Ρίζω για να την εξετάσει. Η τελευταία ανακοινώνει στον δάσκαλο και στον Μιλτιάδη τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας. Ο Λάμπρος, όμως, είναι σε απελπιστική θέση, καθώς δεν ξέρει πώς πρέπει να χειριστεί την κατάσταση. Να πει την αλήθεια στην Ελένη ή να χωρίσει τη μητέρα του παιδιού του;

Ωστόσο, η Ελένη μαθαίνει τα νέα της εγκυμοσύνης και είναι σοκαρισμένη. Τότε, όσο και αν την πονάει, ζητάει από τον Λάμπρο να γυρίσει κοντά στη γυναίκα του και εκείνη να την ξεχάσει οριστικά. Ο δάσκαλος, μην έχοντας άλλη επιλογή, ακολουθεί τη φωνή της λογικής και αποφασίζει να δεχτεί τους όρους της Θεοδοσίας και να μείνει μακριά από την Ελένη κάνοντας έτσι μια καινούργια αρχή στο γάμο τους. Παράλληλα, η Ελένη παλεύει με τα αισθήματά της για τον Κυπραίο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα