Ανατροπές που σοκάρουν και μία εγκυμοσύνη στις Άγριες Μέλισσες – Πότε επιστρέφουν με νέα επεισόδια

Ανατροπές που σοκάρουν και μία εγκυμοσύνη στις Άγριες Μέλισσες – Πότε επιστρέφουν με νέα επεισόδια

 Απίστευτες ανατροπές και μία εγκυμοσύνη θα αποκαλυφθούν στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν μετά τις μίνι διακοπές της δημοφιλούς σειράς.

 Συγκλονιστικές ανατροπές και γεγονότα από το παρελθόν, έρχονται να στοιχειώσουν το παρόν των ηρώων, ενώ κάποιοι θα κληθούν να αντιµετωπίσουν τις συνέπειες των επιπόλαιων επιλογών τους. Οι διαµάχες και οι συγκρούσεις στο «∆ιαφάνι» κορυφώνονται και νέοι έρωτες φουντώνουν. Τροµερά µυστικά έρχονται στο φως και φέρνουν καταιγίδα εξελίξεων στον Θεσσαλικό Κάµπο.

Όπως είδαµε στο επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες που προβλήθηκε την προηγούµενη Πέµπτη, ο Νικηφόρος πιεζόµενος από διάφορες καταστάσεις έκανε αυτό που δεν έπρεπε να κάνει: έρωτα µε τη µικρότερη αδελφή της γυναίκας του, τη ∆ρόσω. Ηταν µια στιγµή αδυναµίας για τον ήρωα, για την οποία θα µετανιώσει πικρά, καθώς δεν έχει αλλάξει κάτι στον έρωτά του για την Ασηµίνα. Η διαρκώς αυξανόµενη πίεση, η οµορφιά της µικρότερης Σταµίρενας αλλά και το ποτό τον οδήγησαν στην αγκαλιά της.

Λόγω εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι Άγριες Μέλισσες δεν θα προβάλλονται από σήμερα Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, ενώ νέα επεισόδια της σειράς θα δούμε ξανά τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου.

Στις Άγριες Μέλισσες, στα επεισόδια που θα δούμε με τη νέα χρονιά, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο ΤV Έθνος, ο Νικηφόρος κάνει το μοιραίο λάθος και από την ερωτική συνεύρεσή του με τη Δρόσω, εκείνη μένει έγκυος. Την ίδια ώρα η Ελένη κλείνει το κεφάλαιο Λάμπρος και γίνεται ζευγάρι με τον Θωμά.

Συγκεκριμένα για την εγκυμοσύνη της Δρόσως το ρεπορτάζ ανεφέρει: Η Δρόσω μένει έγκυος από τον Νικηφόρο Και φυσικά αυτό δεν µπορεί να µείνει για πολύ καιρό κρυφό… Ολοι οι άµεσα εµπλεκόµενοι θα ενηµερωθούν για την εγκυµοσύνη της, η πρώτη όµως που θα µάθει την αλήθεια τόσο για το µωρό όσο και για την ταυτότητα του πατέρα θα είναι η Ελένη και φυσικά ο ίδιος ο Νικηφόρος. Ο νεαρός Σεβαστός δεν αποποιείται τις ευθύνες του, τις οποίες και αναλαµβάνει. Θα δούµε µε ποιον τρόπο θα γίνει αυτό…

Οι εξελίξεις στη ζωή της Λενιώς θα είναι προσεχώς καταιγιστικές. Λίγο πριν από την αποκάλυψη της εγκυµοσύνης της µικρής της αδελφής, µαθαίνει πως η ένσταση που κατέθεσε στο υπουργείο Γεωργίας για τη δηµιουργία της βιοµηχανικής ζώνης απορρίπτεται. Το χωριό και οι Σεβαστοί είναι εναντίον της, και η ίδια αποξενώνεται και κλείνεται στον εαυτό της. Παράλληλα αποφασίζει να δώσει οριστικό τέλος στην πολύχρονη ιστορία αγάπης µε τον Λάµπρο. Και όταν µια πόρτα στη ζωή κλείνει, τότε µια άλλη ανοίγει… Ο Θωµάς Κυπραίος είναι από την πρώτη στιγµή στο πλευρό της και τα αισθήµατά του σε αυτήν την περίπτωση είναι αληθινά. Οπως και οι προθέσεις του. Οι δυο τους θα γίνουν ζευγάρι, όµως θα έρθει και ακόµη ένα απροσδόκητο περιστατικό στη ζωή τους…

www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα