GNTM 2: «Λυπάμαι για διάφορα πράγματα, δικούς μου δαίμονες» εξομολογήθηκε η Κάτια

GNTM 2: «Λυπάμαι για διάφορα πράγματα, δικούς μου δαίμονες» εξομολογήθηκε η Κάτια

Σε μοντέρνες κοκκινοσκουφίτσες κλήθηκαν να μεταμορφωθούν οι έξι καλύτερες του Greece’s Next Top Model 2.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, το αγαπημένο παιδικό παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας συναντά τη μόδα και τα κορίτσια καλούνται να αποδώσουν τη σύγχρονη εκδοχή του, παρέα με τον λύκο και να εκφράσουν τα συναισθήματα του σε ότι τον αφορά.

Η συγκεκριμένη δοκιμασία απαιτεί και στοιχεία υποκριτικής. Η Κάτια, η οποία είχε την καλύτερη φωτογραφία στην τελευταία δοκιμασία, ενημερώθηκε για το αβαντάζ της και αυτό ήταν να αντιστοιχήσει συναισθήματα που θα χρειαστούν να εκφράσουν τα υποψήφια μοντέλα.

Στην Κέισι έδωσε τη χαρά, στην Άννα έδωσε τον θυμό για να τον βοηθήσει και την χαρακτήρισε χιουμοριστικά «θυμό με δυο πόδια», την αγάπη στην Μαρία, στην Άννα Μαρία την αγωνία, στη Χαρά έδωσε τη λύπη και τον φόβο τον κράτησε για τον εαυτό της.

Η Κάτια μιλώντας στη κάμερα της παραγωγής δικαιολόγησε την απόφαση της ως εξής: «Ήμουν μεταξύ λύπης και φόβου γιατί είναι δυο συναισθήματα πολύ έντονα στη ζωή μου αυτή τη στιγμή, φοβάμαι μη φύγω από το παιχνίδι πριν την ώρα μου και λυπάμαι για διάφορα άλλα πράγματα, δικούς μου δαίμονες».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα