Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ξανά εναντίον των τριών αδελφών

Οι εξελίξεις στις «Αγριες Μέλισσες» είναι καταιγιστικές με την έκταφη του Γιάννου στο αποψινό επεισόδιο.

Η Μυρσίνη ανακαλύπτει στοιχείο που βάζει ξανά τις αδελφές Σταμίρη στο στόχαστρό της. Την ίδια ώρα, Μιλτιάδης και Προύσαλης ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τον Δούκα.

Η εκταφή του Γιάννου έχει μουδιάσει ολόκληρο το χωριό κι όλοι αγωνιούν να μάθουν τα αποτελέσματα του ιατροδικαστή. Την ίδια στιγμή, στο σπίτι των Σταμίρη και στα σπίτια των Σεβαστών η αναταραχή και ο φόβος κυριαρχούν, οδηγώντας τους σε σκοτεινές σκέψεις. Η Μυρσίνη μαθαίνει από τον Δούκα πως κι ο Κωνσταντής συμμετείχε στη δολοφονία του Γιάννου και του επιτίθεται. Όταν αποκαλύπτεται πως ο ιατροδικαστής έφυγε από το χωριό, χωρίς ασφαλή στοιχεία και δίχως να υπογράψει την έρευνα για εγκληματική ενέργεια, τα πράγματα στη ζωή των Σεβαστών και των υπόλοιπων μοιάζουν να γυρνούν στον παλιό τους ρυθμό.

Μέχρι τη στιγμή που ο Προύσαλης κι ο Μιλτιάδης παίρνουν μια γενναία απόφαση, να αντιμετωπίσουν τον Δούκα και να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια. Παράλληλα όμως, η Μυρσίνη ανακαλύπτει κάτι που θα βάλει ξανά τις τρεις αδερφές στο στόχαστρό της. 

Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές και απόψε... 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ