Τα καρφιά του Κούλλη Νικολάου κατά Alpha για το κόψιμο της σειράς Αστέρια στην άμμο

Τα καρφιά του Κούλλη Νικολάου κατά Alpha για το κόψιμο της σειράς Αστέρια στην άμμο

«Μας λυπεί η εξέλιξη των γεγονότων. Δεν μπορούμε όμως και να το λάβουμε και τόσο υπόψη καθώς η σειρά θεωρείται ως μία από τις καλύτερες παραγωγές»

Στο περιοδικό “TV Mania” και τον Κωνσταντίνο Χάμπαλη μίλησε ο Κούλλης Νικολάου για το κόψιμο της σειράς “Αστέρια στην άμμο” από τον Alpha.

Σε ξάφνιασε η απόφαση του Alpha Ελλάδος να διακόψει τη σειρά;

Μας λυπεί η εξέλιξη των γεγονότων. Δεν μπορούμε όμως και να το λάβουμε και τόσο υπόψη καθώς η σειρά θεωρείται ως μία από τις καλύτερες παραγωγές της ελληνικής και κυπριακής τηλεόρασης κι από τη στιγμή που η βάση της είναι ο Alpha Κύπρου δεν μας επηρεάζει καθόλου. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι για ανανέωση του σεναρίου, του κάστινγκ και στους σχεδιασμούς μας για να ολοκληρώσει κανονικά τον κύκλο μετάδοσής της.

Υπήρξε κάποιο είδους επικοινωνία με το κανάλι προτού προχωρήσει σε αυτή την εξέλιξη;

Έτσι κι αλλιώς η σειρά, στον Alpha Ελλάδος, δεν είχε καλή συμπεριφορά από πλευράς του σταθμού. Αν θεωρήσουμε ότι υπήρξε μία «σύγκρουση» υπήρξε από αυτή τη σεζόν. Το σημερινό αποτέλεσμα ούτε με εκπλήσσει ούτε το περιεργάζομαι.

Όταν λες η σειρά δεν είχε καλή συμπεριφορά, τι εννοείς;

Σε ό,τι αφορά την ώρα μετάδοσής της, στον τρόπο με τον οποίο τη διαφήμιζε και γενικά στο επικοινωνιακό κομμάτι. Με λίγα λόγια ο Alpha Ελλάδος είχε ένα διαμάντι και δεν ήθελε να το αξιοποιήσει.

Υπήρξε σύγκρουση μεταξύ σας;

Ουδέποτε με την έννοια ότι έχουμε συγκρουστεί λεκτικά. Έτσι κι αλλιώς η παραγωγή είναι του Alpha Κύπρου, οπότε, λογοδοτούμε στο κυπριακό κανάλι.

Θεωρείς ότι έγινε για εκδικητικούς λόγους;

Καθόλου. Δεν συγκρουστήκαμε ποτέ για να μας εκδικηθούν για κάτι.

Θα υπάρξει κάποιο άλλο είδος συνεργασίας με τον Alpha Ελλάδος;

Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με τη συνεργασία μας με το Σκάι αλλά και με τον Alpha Κύπρου έχουμε άριστες σχέσεις. Γι’ αυτό κι εμείς συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε τα παρακάτω μας βήματα.

Υπάρχει καθόλου το ενδεχόμενο τα «Αστέρια στην Άμμο» να προβληθούν από το Σκάι;

Για την ώρα δεν συζητάμε κάτι τέτοιο. Έτσι κι αλλιώς, δεν θα ήταν ορθή μια τέτοιου είδους κίνηση από την πλευρά μας.

www.zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα