Σρόιτερ υπέρ Λιάγκα: Όλοι κάνουν λάθη - Ψυχραιμία με το δημόσιο «σταύρωμα»

Σρόιτερ υπέρ Λιάγκα: Όλοι κάνουν λάθη - Ψυχραιμία με το δημόσιο «σταύρωμα»

Θέση στις αντιδράσεις που ξέσπασαν μετά την απαράδεκτη αντιμετώπιση του Γιώργου Λιάγκα και των συνεργατών του στην υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης στο ΑΠΘ πήρε ο Αντώνης Σρόιτερ.

«Όταν ξεκινούσα στην τηλεόραση, ένας “γκουρου” της TV μου είχε πει: “Η κάμερα είναι ο πιο σκληρός κριτής που θα έχεις ποτέ. Ότι αδυναμία έχεις, θα την ξεσκεπάσει”. Ψυχραιμία με το δημόσιο “σταύρωμα” όσων κάνουν λάθος μπροστά στην κάμερα. Ακόμη και χοντρό. Λάθος κάνουν όλοι κάποια στιγμή στη ζωή τους. Απλά έχουν το προνόμιο να μην καταγραφεί.

Όποιος δεν έχει κάνει ΚΑΝΕΝΑ λάθος στη ζωή του, ας ζητάει κρεμάλες. Και ας έρθει και στην Αυτοψία να μιλήσει. Ψάχνουμε έναν αλάνθαστο χρόνια τώρα», έγραψε στο instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

Οταν ξεκινουσα στην τηλεοραση, ενας «γκουρου» της TV μου ειχε πει: «Η καμερα ειναι ο πιο σκληρος κριτης που θα εχεις ποτε. Οτι αδυναμια εχεις, θα την ξεσκεπασει». Ψυχραιμια με το δημοσιο «σταυρωμα» οσων κανουν λαθος μπροστα στην καμερα. Ακομη και χοντρο. Λαθος κανουν ολοι καποια στιγμη στη ζωη τους. Απλα εχουν το προνομιο να μην καταγραφει. Οποιος δεν εχει κανει ΚΑΝΕΝΑ λαθος στη ζωη του, ας ζηταει κρεμαλες. Και ας ερθει και στην Αυτοψια να μιλησει. Ψαχνουμε εναν αλανθαστο χρονια τωρα. #trofigiaskepsi

A post shared by Antonis Sroiter (@antonis_sroiter) onNov 14, 2019 at 6:04am PST

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα