Σκάι: Το δικό της «τίμημα» θα πληρώσει η Ελένη Τσολάκη για την ατάκα με τη φοιτήτρια του ΑΠΘ

Σκάι: Το δικό της «τίμημα» θα πληρώσει η Ελένη Τσολάκη για την ατάκα με τη φοιτήτρια του ΑΠΘ

Η συμπεριφορά της τηλεπαρουσιάστριας του Σκάι, Ελένης Τσολάκη, και κυρίως η ανεπίτρεπτη ατάκα της «υπήρχε συναίσθημα;» στην παρουσίαση του θέματος της σεξουαλικής παρενόχλησης της φοιτήτριας στο ΑΠΘ, στην περιβόητη εκπομπή του Γ. Λιάγκα, έκανε τους ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου να σκεφτούν διπλά πριν επενδύσουν πάνω της, από τη στιγμή κυρίως που το κοινό της έχει γυρίσει για τα καλά την πλάτη.

Η ίδια δέχτηκε άκρως αρνητικά και σε πολλές περιπτώσεις υβριστικά σχόλια για την ανάρμοστη συμπεριφορά της, με αποτέλεσμα η εικόνα του «καλού παιδιού» να καταρρεύσει.

Η αλήθεια είναι πως και η πρώτη της απόπειρα για κεντρική παρουσιάστρια μεσημεριανής εκπομπής στο «Τι Λέει;» μόνο με επιτυχία δεν στέφθηκε, με το κανάλι να συνειδητοποιεί πως η Τσολάκη… δεν πουλάει. Όχι ως κεντρική τουλάχιστον.

Όσον αφορά τα σχέδια για τον «Αγρότη», φαίνεται πως άλλαξαν, και η Τσολάκη έμεινε κυριολεκτικά στον αέρα, μη γνωρίζοντας τι θα συμβεί με τη δική της περίπτωση, παρά το γεγονός πως ο ΣΚΑΪ τη διαβεβαίωσε πως θα της έβρισκε κάποιο project για να γίνει… κεντρική παρουσιάστρια!

Πληροφορίες του dailymedia.gr αναφέρουν πως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, η ίδια εκπομπή δεν αναμένεται να πάρει, ενώ κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα αν θα αξιοποιηθεί στο μέλλον ακόμα και ως κομμάτι κάποιου πάνελ.

Αντίθετα, η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» δεν αναμένεται να κοπεί, καθώς η Εύη Κουτσαυτάκη λέει «ναι» σε μια δεύτερη ευκαιρία στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος ωστόσο έχει παραπεμφθεί στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ, ενώ η Κατερίνα Γκαγκάκη, μετά το σάλο που ξέσπασε, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις» του δήμου Αθηναίων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα