Άγριες μέλισσες: Η εpωτική σκηνή Λάμπρου - Λενιώς ενθουσίασε το Twitter

Άγριες μέλισσες: Η εpωτική σκηνή Λάμπρου - Λενιώς ενθουσίασε το Twitter

Οι «Άγριες Μέλισσες» καθήλωσαν για άλλη μία φορά το τηλεοπτικό κοινό - Η εpωτική σκηνή της Λενιώς με τον Λάμπρο φέρνει απρόβλεπτες εξελίξεις

Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Άγριες μέλισσες» είναι καταιγιστικές. Η Λενιώ και ο Λάμπρος ζουν την απόλυτη ευτυχία. Όμως αυτή η στιγμή τους μπορεί να είναι η αρχή του τέλους, καθώς ο Λάμπρος ανακαλύπτει κάτι σημαντικό για την πρώτη νύχτα γάμου της Ελένης με τον Σέργιο. Στο δια ταύτα, οι θιασώτες της σειράς «Άγριες μέλισσες» περίμεναν με ανυπομονησία την στιγμή που η Λενιώ και ο Λάμπρος θα ζήσουν στιγμές «παράνομου» πάθους.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (13/11) η Λενιώ αφήνεται στον Λάμπρο και ζει με πάθος αυτές τις πρωτόγνωρες, για την ίδια, στιγμές. Είναι ευτυχισμένοι και βιώνουν αυτή τη στιγμή τους σαν να μην υπάρχει αύριο. Το μέλλον όμως, θα φέρει απρόβλεπτες εξελίξεις για τον Λάμπρο και τη Λενιώ και φυσικά τα πάνω-κάτω στην ιστορία...

Οι τηλεθεατές πάντως έκαναν χαμό στο Twitter με διάφορα χιουμοριστικά σχόλια για την συνεύρεση Λάμπρου-Λενιώς, για τις επιδόσεις του δασκάλου, αλλά και για το αν ήταν η πρώτη φορά που έκανε έpωτα η Λενιώ.

 Τι θα γίνει στο επεισόδιο της Πέμπτης 13/11

Οι ετοιμασίες για τον γάμο της Ασημίνας και του Νικηφόρου ξεκινούν αν και η Μυρσίνη δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη. Ο Δούκας, βλέποντας πως τα σχέδιά του κινδυνεύουν, στρέφεται στον Κυπραίο για βοήθεια. Η Ανέτ και ο Νέστορας αποφασίζουν να ανακαλύψουν πώς βρέθηκε το σκουλαρίκι της Μυρσίνης στο δωμάτιο του Κυπραίου. Ο Λάμπρος και η Ελένη έρχονται πάλι κοντά, αλλά ο Κυπραίος τους παρακολουθεί στενά. Κι ενώ ο Τόλλιας αποφασίζει, κατ’ εντολή του Δούκα, να δώσει το τελικό χτύπημα στον Λάμπρο και να τον διώξει από το χωριό, η κρυφή συνάντηση του Λάμπρου και της Ελένης, στο σχολείο, θα γίνει αντιληπτή από έναν εμβρόντητο Μιλτιάδη.

Η ώρα της αλήθειας για Ελένη και Λάµπρο

Ο δάσκαλος µαθαίνει την αλήθεια από τον Μιλτιάδη για ποιον λόγο δεν µπορεί να είναι µαζί µε τη µεγάλη κόρη του Σταµίρη. Ένα απρόβλεπτο περιστατικό µεταξύ ∆ούκα και Κωνσταντή τους φέρνει στα όριά τους.

Η Ελένη, αδύναµη πια να κρύψει τα αισθήµατά της από τον Λάµπρο, του οµολογεί πως τον αγαπάει ακόµα και αυτός της υπόσχεται να µιλήσει στη Θεοδοσία µόλις γυρίσει. Ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί τι τρέχει ανάµεσά τους και φεύγει σοκαρισµένος. Εν τω µεταξύ, ο ∆ούκας πληρώνει αδρά τον Κυπραίο και αυτός του υπόσχεται πως θα πείσει την Ελένη να του πουλήσει τα χωράφια. Ο Θωµάς απειλεί ανοιχτά τον Λάµπρο να σταµατήσει να ενοχλεί την Ελένη και να την αφήσει ήσυχη.

Παράλληλα ο Νέστορας προσπαθεί να λύσει το µυστήριο µε τα χαµένα χρυσαφικά, ενώ η Ελένη ανακαλύπτει έκπληκτη στο συρτάρι της ∆ρόσως το ρολόι του ∆ούκα και το σκουλαρίκι της Μυρσίνης. Εκείνη προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να πείσει τις αδελφές της πως δεν έκλεψε τίποτα, κατηγορώντας ευθέως τον Κυπραίο πως εκείνος τα έβαλε στο συρτάρι της. Ο Θωµάς από την πλευρά του συνεχίζει να παριστάνει τον ερωτευµένο στη Μυρσίνη, ενώ προσπαθεί να πείσει τον Νέστορα πως για το καλό της Ελένης πρέπει να πουλήσει τα χωράφια της.

Ο Λάµπρος είναι έτοιµος να ζητήσει διαζύγιο από τη Θεοδοσία, όµως ο Μιλτιάδης προσπαθεί να τον αποτρέψει αποκαλύπτοντάς του το µεγάλο µυστικό που κουβαλάει τόσα χρόνια για εκείνον και τη µητέρα της Ελένης. Ο Λάµπρος συνταράσσεται. Στο αρχοντικό των Σεβαστών ο ∆ούκας αιφνιδιάζεται από έναν εκβιασµό του Κωνσταντή, χωρίς κανείς από τους δύο να καταλάβει πως τη συζήτηση κρυφακούει η Αγορίτσα. Λίγο αργότερα η Ελένη περιµένει τον Λάµπρο σε ένα κρίσιµο ραντεβού για το µέλλον της σχέσης τους. Ο Νέστορας ανακοινώνει στο καφενείο πως θα καταθέσει ο ίδιος ένσταση για τη βιοµηχανική ζώνη και το νέο χωρίζει σε δύο στρατόπεδα το χωριό. Ο ∆ούκας µετά τη συζήτηση µε τον Κωνσταντή τον ξυλοκοπά µε άγριο τρόπο µπροστά στον Νικηφόρο. Ο τελευταίος απαιτεί να µάθει τον λόγο σύγκρουσης του πατέρα του µε τον αδελφό του. Η ξαφνική επίσκεψη της Ελένης στο σπίτι του Νέστορα θα ακυρώσει µια κρυφή συνάντηση της Μυρσίνης µε τον Κυπραίο και θα κινήσει υποψίες στην Ελένη για την παρουσία της Μυρσίνης εκεί. Η Αγορίτσα πλησιάζει την Ανέτ και της αποκαλύπτει το τροµερό µυστικό του ∆ούκα…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα