Άγριες μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Η ώρα της αλήθειας για Ελένη και Λάµπρο

Άγριες μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Η ώρα της αλήθειας για Ελένη και Λάµπρο

 Ο δάσκαλος µαθαίνει την αλήθεια από τον Μιλτιάδη για ποιον λόγο δεν µπορεί να είναι µαζί µε τη µεγάλη κόρη του Σταµίρη. Άνα απρόβλεπτο περιστατικό µεταξύ ∆ούκα και Κωνσταντή τους φέρνει στα όριά τους

Σε κρίσιµο σταυροδρόµι θα βρεθούν προσεχώς οι σχέσεις των ηρώων στη δραµατική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες μέλισσες».

Η Ελένη, αδύναµη πια να κρύψει τα αισθήµατά της από τον Λάµπρο, του οµολογεί πως τον αγαπάει ακόµα και αυτός της υπόσχεται να µιλήσει στη Θεοδοσία µόλις γυρίσει. Ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί τι τρέχει ανάµεσά τους και φεύγει σοκαρισµένος. Εν τω µεταξύ, ο ∆ούκας πληρώνει αδρά τον Κυπραίο και αυτός του υπόσχεται πως θα πείσει την Ελένη να του πουλήσει τα χωράφια. Ο Θωµάς απειλεί ανοιχτά τον Λάµπρο να σταµατήσει να ενοχλεί την Ελένη και να την αφήσει ήσυχη.

Παράλληλα ο Νέστορας προσπαθεί να λύσει το µυστήριο µε τα χαµένα χρυσαφικά, ενώ η Ελένη ανακαλύπτει έκπληκτη στο συρτάρι της ∆ρόσως το ρολόι του ∆ούκα και το σκουλαρίκι της Μυρσίνης. Εκείνη προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να πείσει τις αδελφές της πως δεν έκλεψε τίποτα, κατηγορώντας ευθέως τον Κυπραίο πως εκείνος τα έβαλε στο συρτάρι της. Ο Θωµάς από την πλευρά του συνεχίζει να παριστάνει τον ερωτευµένο στη Μυρσίνη, ενώ προσπαθεί να πείσει τον Νέστορα πως για το καλό της Ελένης πρέπει να πουλήσει τα χωράφια της.

Ο Λάµπρος είναι έτοιµος να ζητήσει διαζύγιο από τη Θεοδοσία, όµως ο Μιλτιάδης προσπαθεί να τον αποτρέψει αποκαλύπτοντάς του το µεγάλο µυστικό που κουβαλάει τόσα χρόνια για εκείνον και τη µητέρα της Ελένης. Ο Λάµπρος συνταράσσεται. Στο αρχοντικό των Σεβαστών ο ∆ούκας αιφνιδιάζεται από έναν εκβιασµό του Κωνσταντή, χωρίς κανείς από τους δύο να καταλάβει πως τη συζήτηση κρυφακούει η Αγορίτσα. Λίγο αργότερα η Ελένη περιµένει τον Λάµπρο σε ένα κρίσιµο ραντεβού για το µέλλον της σχέσης τους. Ο Νέστορας ανακοινώνει στο καφενείο πως θα καταθέσει ο ίδιος ένσταση για τη βιοµηχανική ζώνη και το νέο χωρίζει σε δύο στρατόπεδα το χωριό. Ο ∆ούκας µετά τη συζήτηση µε τον Κωνσταντή τον ξυλοκοπά µε άγριο τρόπο µπροστά στον Νικηφόρο. Ο τελευταίος απαιτεί να µάθει τον λόγο σύγκρουσης του πατέρα του µε τον αδελφό του. Η ξαφνική επίσκεψη της Ελένης στο σπίτι του Νέστορα θα ακυρώσει µια κρυφή συνάντηση της Μυρσίνης µε τον Κυπραίο και θα κινήσει υποψίες στην Ελένη για την παρουσία της Μυρσίνης εκεί. Η Αγορίτσα πλησιάζει την Ανέτ και της αποκαλύπτει το τροµερό µυστικό του ∆ούκα…

Άγριες Μέλισσες: Ο "Μιλτιάδης" αποκαλύπτει πως έρχεται ανατροπή στη σειρά

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αγαπημένοι μου,μας περιμένει μια άκρως ‘επεισοδιακή’ εβδομάδα! Για ορντέβρ σας παραθέτω το trailer του αυριανού 26ου επεισοδίου!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Kitsou (@marika.kitsou.official) στις10 Νοέ, 2019 στις 6:17 πμ PST

έθνος

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα