Σάλος για τον τρόπο που χειρίστηκαν το περιστατικό του ΑΠΘ στην εκπομπή του Λιάγκα

Σάλος για τον τρόπο που χειρίστηκαν το περιστατικό του ΑΠΘ στην εκπομπή του Λιάγκα

Σάλος δημιουργήθηκε στα social media με τον τρόπο που χειρίστηκαν στη μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα το μεσημέρι της Πέμπτης (7/11) το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε σε βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θύμα μια 20χρονη φοιτήτρια πάνω στην οποία εκσπερμάτισε συμφοιτητής της την ώρα που εκείνη μελετούσε.

Ο συνεργάτης της εκπομπής προσπάθησε να μεταδώσει το θέμα, όμως, το πάνελ της εκπομπής το βρήκε ιδιαίτερα αστείο, προχωρώντας σε μία πρωτοφανή διακωμώδηση του. Μάλιστα, η Ελένη Τσολάκη με την Κατερίνα Γκαγκάκη δε σταματούσαν να γελούν, ενώ απ’ όλη την παρέα ακούστηκαν σχόλια του τύπου: «έσταζε το ταβάνι;» και «έπεσε ο καφές του από πίσω και την πιτσίλισε». Συνεργάτης, δε, της εκπομπής έριξε νερό στην πλάτη της Ελένης Τσολάκη κάνοντας ακόμη χειρότερη την όλη εικόνα και την εντύπωση που έδιναν στους τηλεθεατές.

Ο δημοσιογράφος που βγήκε στο παράθυρο για να καλύψει την είδηση προσπάθησε, χωρίς επιτυχία, να τους επαναφέρει στην τάξη, λέγοντας πως το θέμα είναι σοβαρό.

Το μεσημέρι της Παρασκευής και αφού προκλήθηκε σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από την εκπομπή του προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις.

Ξεκαθάρισε, λοιπόν, ότι η πράξη του φοιτητή είναι καταδικαστέα και παραδέχτηκε ότι ο σχολιασμός ήταν υπερβολικός. Την ίδια άποψη εξέφρασαν και οι συνεργάτες του στο πάνελ.

«Οποιαδήποτε πράξη σε βάρος αλλού ανθρώπου που γίνεται χωρίς τη συναίνεσή του είναι καταδικαστέα και ο σχολιασμός του θέματος ήταν υπερβολικός», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Λίγες ώρες πριν η Κατερίνα Γκαγκάκη μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram ζήτησε συγγνώμη για τη στάση της. «Όλοι χρωστάμε κατά καιρούς μία συγνώμη.  Σήμερα εγώ, μία μεγάλη», έγραψε χαρακτηριστικά.

 
 
 
View this post on Instagram

Όλοι χρωστάμε κατά καιρούς μία συγνώμη. Σήμερα εγώ, μία μεγάλη.

A post shared by Katerina Gagaki (@gagakia) onNov 7, 2019 at 3:03pm PST

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα