Η Ελένη Τσολάκη απαντά για το «πάγωμα» του «Αγρότης Μόνος Ψάχνει»

Η Ελένη Τσολάκη απαντά για το «πάγωμα» του «Αγρότης Μόνος Ψάχνει»

Ο «Αγρότης Μόνος Ψάχνει» παγώνει προς το παρόν.

Το ριάλιτι το οποίο επρόκειτο να παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη, δεν θα βγει στον «αέρα» αυτή τη σεζόν και αυτό είναι κάτι που επιβεβαίωσε και η παρουσιάστρια του στην κάμερα της εκπομπής «Η Φωλιά των Κου Κου».

«Αλλαγή σχεδίων» είπε χαμογελαστά η Ελένη Τσολάκη και πρόσθεσε: «Δεν έχω να πω πολλά πράγματα γιατί και εγώ δεν ξέρω πολλά πράγματα. Νομίζω τις επόμενες μέρες θα συζητήσουμε και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Απλά ξέρω ότι ο “Αγρότης”, φέτος τουλάχιστον, δεν θα γίνει».

Η Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε και στην ενημέρωση που είχε από τον ΣΚΑΪ: «Η ενημέρωση που έχω είναι ότι δεν θα γίνει καθόλου αυτή τη χρονιά. Είμαι τώρα στο κομμάτι του να συζητήσουμε, να δούμε τι θα γίνει. Μακάρι να είχα κάτι να πω. Και εγώ θα ήθελα κάτι να πω και να είναι ξεκάθαρο. Ήξερα ότι είχαν ξεκινήσει τα κάστινγκ για τον «Αγρότη» και είχαμε τακτική επικοινωνία με τους ανθρώπους που ήδη είχαν ξεκινήσει να δουλεύουν για την εκπομπή. Δεν ξέρω γιατί ναυάγησε, στεναχωρήθηκα όμως. Νομίζω ότι οι άνθρωποι του σταθμού γνωρίζουν καλύτερα τον προγραμματισμό και τι πρέπει να συμβεί στο κανάλι» 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα