Globetrotters: Ξέσπασε σε κλάματα η Αντελίνα Βαρθακούρη

Globetrotters: Ξέσπασε σε κλάματα η Αντελίνα Βαρθακούρη

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη κατάφεραν να ολοκλήρωσαν με επιτυχία την αποστολή του πρώτου τους προορισμού στο Globetrotters του Star και έβαλαν… πλώρη για τον επόμενο προορισμό τους.

Η επόμενη αποστολή τούς έστειλε στο Βιετνάμ και ο Πέτρος Πολυχρονίδης του ενημέρωσε πως πρέπει να πείσουν τις Βιετναμέζες να τους χαρίσουν γυναικεία πιτζάμα φορεμένη.

Στο τέλος της πρώτης μέρας, το ζευγάρι γύρισε στο ξενοδοχείο και πήραν ένα κομμάτι γλυκό, έβαλαν πάνω κεράκια και έκαναν έκπληξη στη μεγάλη τους κόρη που είχε γενέθλια.

Οι γονείς επικοινώνησαν με τη κόρη τους μέσω Skype και της τραγούδησαν «χρόνια πολλά» ενώ η Αντελίνα δεν άντεξε τη συγκίνηση και ξέσπασε σε κλαματα. «Είναι τα πρώτα γενέθλια της Μελωδίας από τα οποία λείπουμε, για δουλειά είμαστε. Είναι μεγάλο κορίτσι πια, εννιά χρονών σήμερα, αντιλαμβάνεται ότι όλα γίνονται για εκείνη και την αδερφή της. Το σπρώχνω, το καταπιέζω, μπορώ να το ελέγξω και όταν πάω επάνω θα κλάψω σαν κοριτσάκι πέντε χρονών γιατί μου λείπουν τα παιδιά μου», είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα