Κόλαφος κατά του ΣΚΑΪ ο Ρήγας - Η κοροϊδία, οι αναβολές, η ανοργανωσιά

Κόλαφος κατά του ΣΚΑΪ ο Ρήγας - Η κοροϊδία, οι αναβολές, η ανοργανωσιά

Το πολυσυζητημένο εδώ και μήνες Room Service Πλιζ ,μετά από τις συνεχείς αναβολές των γυρισμάτων, ματαιώθηκε χωρίς να δούμε ούτε ένα επεισόδιο στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Μετά από όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν, ο Αλέξανδρος Ρήγας σπάει σήμερα τη σιωπή του, μέσα από μια 9σελιδη επιστολή που διαβάστηκε στο Πρωινό.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Παρέδωσα 18 επεισόδια. Συμφωνούμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα το αργότερο στις 7 Ιουνίου. Σε αυτό συμφωνούμε ο ΣΚΑΪ, η εταιρεία παραγωγής κι εγώ. Έρχεται νέα ημερομηνία 20 Ιουνίου, δεν ξεκινούν τα γυρίσματα και στις ερωτήσεις που κάναμε εγώ και οι υπόλοιποι συντελεστές στην εταιρεία παραγωγής, οι απαντήσεις ήταν «δεν έχουμε ακόμα υπογράψει με το κανάλι».

Παίρνουμε νέα ημερομηνία 8 Ιουλίου… Τους λέω ότι δεν θα είμαστε έτοιμοι και μου απαντούν κάποια στιγμή «Χαλάρωσε, μια κωμωδία είναι κι αν δεν έχουμε και σκηνικά δεν χάθηκε ο κόσμος, σιγά μην καταλάβει το κοινό». Νέα ημερομηνία 24 Ιουλίου…

Μας έστειλαν για γυρίσματα σε κτήμα που γίνονται γάμοι - βαφτίσια. 

Έρχεται Αύγουστος… Δίνουν νέα ημερομηνία 19 Αυγούστου και υπόσχεση ότι θα είναι έτοιμα τα σκηνικά.

Στέλνω το πρώτο εξώδικο εναντίον της παραγωγής, κοινοποιούμενο στον ΣΚΑΪ. Μετά τις συνεχείς αναβολές, πάω στο προγραμματισμένο μου γύρισμα με την αγωνία όλων για το τι μέλλει γενέσθαι. Συνεχίζουμε γυρίσματα μέχρι τις 2 Οκτώβρη, όπου και οι ηθοποιοί της σειράς μου ανακοινώνουν ότι σταματούν τα γυρίσματα γιατί υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες. 

Ακόμα και στις 2 Οκτώβρη δεν είχαν παραδοθεί τα υπόλοιπα 8 σκηνικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Ρήγας.

«Στις 4 Οκτώβρη μου εστάλη και υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Δύο μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο ΣΚΑΪ μου ανακοινώνει τη μη μετάδοση της σειράς», κατέληξε ο Αλέξανδρος Ρήγας.

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα