GNTM: Μπλεξίματα με το ΕΣΡ λόγω γυρισμάτων. Ποια ήταν η αφορμή

Μπλεξίματα με το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο αναμένεται να έχει το ριάλιτι μοντέλων του Star, GNTM.

Αφορμή είναι η δοκιμασία των κοριτσιών με μαγιό σε ντουζιέρα, πάνω σε ένα λεωφορείο που έκανε τον γύρο της Αθήνας.

Η παρουσία των ημίγυμνων κοριτσιών στο κέντρο της Αθήνας σε κοινή θέα προκάλεσε αντιδράσεις. Η μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Πρωτοβουλία Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» που προσέφυγε το πρωί της Πέμπτης στο ΕΣΡ. Ο λόγος ήταν ότι η παραγωγή δεν είχε εξασφαλίσει άδεια από την Τροχαία, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

«Τη 19η/9/2019 προβλήθηκαν σκηνές από την παραγωγή του τηλεοπτικού ριάλιτι GNTM στις οποίες εμφανίζονται υποψήφια διαγωνιζόμενα μοντέλα ημίγυμνα, με εσώρουχα, και όχι μαγιό, να κάνουν ντουζ επάνω σε μια εν κινήσει ανοιχτή νταλίκα η οποία εκινείτο πέριξ των κεντρικών οδών της Αθήνας με κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών κ. Παπαφιλίππου αν υπήρχε άδεια για την εν λόγω ενέργεια ή όχι, ο διοικητής μας απάντησε αρνητικά. Ως εκ τούτου σας παρακαλούμε όπως εξετάσετε την εν λόγω περίπτωση και αν υπάρχει χροιά ποινικών ενδείξεων να την διαβιβάσετε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών», αναφέρεται στην καταγγελία.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια προβολής του επεισοδίου οι κριτές ανέφεραν ότι η παραγωγή έχει λάβει ειδική άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα