Τι είπε στην πρεμιέρα της η Τατιάνα Στεφανίδου

Τι είπε στην πρεμιέρα της η Τατιάνα Στεφανίδου

Η πολυαναμενόμενη και πολυσυζητημένη πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 14:50 στον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια φέτος θα είναι για πρώτη φορά Μαζί σου Σαββατοκύριακο με ανανεωμένο περιεχόμενο, ενδιαφέροντα θέματα, πρόσωπα και ρεπορτάζ που θα συζητηθούν.

«Σας καλωσορίζω στην πρεμιέρα μας. Θα είμαστε εδώ, όπως και κάθε Σαββατοκύριακο, εδώ στον ΣΚΑΪ. Αυτή η σχέση επικοινωνία μεταξύ μας κρατάει πάρα πολλά χρόνια, έτσι θα κάνουμε και τώρα σε αυτή τη νέα ζώνη για μας, σε αυτά τα άγνωστα νερά του Σαββατοκύριακου. Θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώσουμε, να σας κρατήσουμε συντροφιά, θα γελάσουμε παρέα, θα συγκινηθούμε παρέα και όπου μπορούμε θα βοηθήσουμε.

Πάρα πολλοί με ρώτησαν το τελευταίο διάστημα πώς θα είναι η εκπομπή, τι θα έχει. Αυτή η εκπομπή, στην ουσία, θα είναι ένα μαγκαζίνο το οποίο θα έχει λίγο απ’ όλα. Θα είναι η Τατιάνα με ένα περιτύλιγμα Σαββατοκύριακου. Θα με δείτε σε πολλές γειτονιές κοντά σας, σε γειτονιές της Ελλάδας, όχι της Αθήνας. Ήδη έχω ταξιδέψει αρκετά και έχω γνωρίσει πολύ ξεχωριστούς ανθρώπους», είπε στην έναρξη της εκπομπής η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η Τατιάνα Στεφανίδου παρουσίασε στη συνέχεια τους συνεργάτες της. Μαζί της θα είναι φέτος οι παλιοί της συνεργάτες, αλλά και νέα πρόσωπα… Μετά από 20 χρόνια αδιάλειπτης συνεργασίας, στην αρχισυνταξία της εκπομπής θα είναι και φέτος ο άνθρωπος της Τατιάνας, η Νατάσα Τσόλκα. Το ίδιο ισχύει και για τον διευθυντή παραγωγής, τον Φίλιππο Βιστάκη, με τον οποίο συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια. Στη σκηνοθεσία παραμένει σταθερά ο Φώτης Βλαχογιάννης, ο οποίος από την εποχή που η παρουσιάστρια βρισκόταν στο Star μέχρι σήμερα, είναι υπεύθυνος για την ανανεωμένη εικόνα των εκπομπών της. Η Πόπη Παπαδοπούλου παραμένει στο πλάι της Τατιάνας εδώ και αρκετά χρόνια ως υπεύθυνη καλεσμένων, αλλά και στο ελεύθερο και καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, ενώ υπεύθυνος για το μοντάζ θα είναι ο Παναγιώτης Χατζημπαΐλος.

Μαζί με την παρουσιάστρια στο πλατό θα είναι και φέτος ο Άγγελος Βουράκης, δικηγόρος και δημοσιογράφος στο δικαστικό ρεπορτάζ, όπως και ο Θεοδόσης Πάνου στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Για τέταρτη χρονιά στην ομάδα της παρουσιάστριας, ο Αλέξανδρος Γύγος που ξεκίνησε ως εκπαιδευόμενος στην εκπομπή, κατάφερε να γίνει βασικό μέλος και να ξεχωρίσει στο ελεύθερο ρεπορτάζ. Παρόμοια πορεία φαίνεται να ακολουθεί και η Ελένη Ευσταθίου, η οποία πέρυσι ήταν μαθητευόμενη και φέτος εργάζεται κανονικά. Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι άνθρωπος που της αρέσει να εκπαιδεύει νέα παιδιά, τα οποία συνεργάζονται μαζί της τα επόμενα χρόνια και αφήνουν το δικό τους στίγμα στα τηλεοπτικά πρότζεκτ που η ίδια αναλαμβάνει. Στο ελεύθερο ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη θα είναι ο Άγγελος Λαμπίδης, ενώ φέτος στο πλευρό της παρουσιάστριας θα βρεθούν ο Κώστας Μπουρούσης και η Ζωή Δημητρίου, οι οποίοι είναι παρουσιαστές της ραδιοφωνικής εκπομπής Fake News, στον Θέμα 104,6, που διακρίνονται για το πικάντικο σχόλιό τους θα είναι τα δύο πρόσωπα έκπληξη της εκπομπής.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα