Η Τατιάνα Στεφανίδου κάνει σήμερα πρεμιέρα

Η Τατιάνα Στεφανίδου κάνει σήμερα πρεμιέρα

Λίγες ώρες απομένουν για την επιστροφή της Τατιάνας Στεφανίδου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Το Μαζί σου Σαββατοκύριακο κάνει πρεμιέρα σήμερα, Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στις 14:50 στον ΣΚΑΪ και τα Σαββατοκύριακα μας αλλάζουν.

Η παρουσιάστρια δείχνει ενθουσιασμένη με όλα αυτά που ετοιμάζει φέτος, καθώς θα είναι κάτι νέο για τον τηλεθεατή, αλλά και μια ευκαιρία ανανέωσης για εκείνη. Μάλιστα, το απόγευμα της Παρασκευής, στο νέο στούντιο της εκπομπής, πραγματοποιήθηκε η γενική πρόβα για την πρεμιέρα, με την παρουσιάστρια να είναι σε πολύ ανεβασμένη διάθεση και να έχει μεγάλη χημεία με την ομάδα της.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο της τηλεόρασης, τα πάει πολύ καλά με τις αλλαγές και γνωρίζει τον τρόπο να αντιμετωπίζει κάθε νέα πρόκληση. Έτσι σήμερα στις 14:50 ακριβώς και κάθε Σάββατο και Κυριακή θα καλησπερίζει τους τηλεθεατές και θα μας κρατά συντροφιά μέχρι τις 17:30. Εκτός από θέματα της επικαιρότητας και δυνατές προσωπικές ιστορίες που αποτελούν την «ταυτότητά» της, η Τατιάνα θα έχει φέτος την ευκαιρία να ταξιδέψει.

Θα επισκεφτεί μέρη και θα συναντήσει ανθρώπους που αξίζει να συστήσει στους τηλεθεατές. Κι επειδή όλοι μας κρατάμε για το Σαββατοκύριακο τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας, θα γίνουν κι αυτές ρεπορτάζ, είτε αφορούν πρόσωπα της διπλανής πόρτας, είτε πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Μία εξ’ αυτών των ιστοριών είναι η συγκλονιστική εξομολόγηση του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη. Ο γνωστό πολιτικός αποφάσισε πριν από τρία χρόνια να γίνει δότης μυελού των οστών, ώστε να βοηθήσει όποιον άνθρωπο τον είχε ανάγκη, όμως δεν φανταζόταν ποτέ ότι αυτός ο άνθρωπος θα ήταν η αδερφή του. Συγκεκριμένα, πριν από τρεις μήνες της έσωσε τη ζωή.

Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, ωστόσο, η Τατιάνα θα συναντήσει και τη νέα μούσα του Ανδρέα Γεωργίου, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «8 λέξεις». Η Ειρήνη Καραγεώργη, αν και μόλις 23 ετών, έχει ήδη δυο υπέροχες κόρες και μια συγκλονιστική ζωή που θα περιγράψει.

Όσον αφορά την ομάδα της, φυσικά η Τατιάνα Στεφανίδου δεν θα είναι μόνη της, αλλά μαζί της θα είναι οι παλιοί της συνεργάτες, αλλά και νέα πρόσωπα… έκπληξη!

Μετά από 20 χρόνια αδιάλειπτης συνεργασίας, στην αρχισυνταξία της εκπομπής θα είναι και φέτος ο άνθρωπος της Τατιάνας, η Νατάσα Τσόλκα. Το ίδιο ισχύει και για τον διευθυντή παραγωγής, τον Φίλιππο Βιστάκη, με τον οποίο συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια. Στη σκηνοθεσία παραμένει σταθερά ο Φώτης Βλαχογιάννης, ο οποίος από την εποχή που η παρουσιάστρια βρισκόταν στο Star μέχρι σήμερα, είναι υπεύθυνος για την ανανεωμένη εικόνα των εκπομπών της. Η Πόπη Παπαδοπούλου παραμένει στο πλάι της Τατιάνας εδώ και αρκετά χρόνια ως υπεύθυνη καλεσμένων, αλλά και στο ελεύθερο και καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, ενώ υπεύθυνος για το μοντάζ θα είναι ο Παναγιώτης Χατζημπαΐλος.

Μαζί με την παρουσιάστρια στο πλατό θα είναι και φέτος ο Άγγελος Βουράκης, δικηγόρος και δημοσιογράφος στο δικαστικό ρεπορτάζ, όπως και ο Θεοδόσης Πάνου στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Για τέταρτη χρονιά στην ομάδα της παρουσιάστριας, ο Αλέξανδρος Γύγος που ξεκίνησε ως εκπαιδευόμενος στην εκπομπή, κατάφερε να γίνει βασικό μέλος και να ξεχωρίσει στο ελεύθερο ρεπορτάζ. Παρόμοια πορεία φαίνεται να ακολουθεί και η Ελένη Ευσταθίου, η οποία πέρυσι ήταν μαθητευόμενη και φέτος εργάζεται κανονικά. Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι άνθρωπος που της αρέσει να εκπαιδεύει νέα παιδιά, τα οποία συνεργάζονται μαζί της τα επόμενα χρόνια και αφήνουν το δικό τους στίγμα στα τηλεοπτικά πρότζεκτ που η ίδια αναλαμβάνει. Στο ελεύθερο ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη θα είναι ο Άγγελος Λαμπίδης, ενώ φέτος στο πλευρό της παρουσιάστριας θα βρεθούν ο Κώστας Μπουρούσης και η Ζωή Δημητρίου, οι οποίοι είναι παρουσιαστές της ραδιοφωνικής εκπομπής Fake News, στον Θέμα 104,6, που διακρίνονται για το πικάντικο σχόλιό τους θα είναι τα δύο πρόσωπα έκπληξη της εκπομπής.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι έτοιμη να κάνει τα Σαββατοκύριακα σου ομορφότερα.

Ραντεβού στις 14:50, λοιπόν, στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα