Χωρίς... Πακέτο, προς το παρόν, η Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ο εκνευρισμός μπροστά στην κάμερα

Χωρίς... Πακέτο, προς το παρόν, η Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ο εκνευρισμός μπροστά στην κάμερα

Χωρίς… πακέτο φαίνεται ότι μένει η Βίκυ Χατζηβασιλείου έπειτα από πολλά χρόνια. Ο Alpha δεν έδωσε το πράσινο φως για τη συνέχιση της εκπομπής, ενώ η παρουσιάστρια σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν έχει βρει κάποια τηλεοπτική στέγη για να φιλοξενήσει την εκπομπή της.

Μάλιστα, λίγε ημέρες πριν, η παρουσιάστρια εξέφρασε την πικρία της με ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram:

«Αυτό το καλοκαίρι μου δίδαξε πολλά. Μου ξεσκαρτάρισε την ήρα από το σιτάρι στο χώρο της δουλειάς, των φίλων, των σχέσεων. Ήταν ένα πολύτιμο καλοκαίρι. Βγαίνω απ’αυτό δυνατότερη και σοφότερη. Με εξωτερικές φαινομενικές… λαβωματιές αλλά εσωτερική ανασύνταξη. Με την επίγνωση ότι δεν περιμένω τίποτα κι από κανέναν (άλλωστε ποτέ δεν περίμενα ούτε και πήρα), αλλά μόνο από την εσωτερική μου δύναμη και την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Που στις δυσκολίες και τις ανατροπές, μαθαίνει να διευρύνει τα όριά του. Κι όποιος δεν έχει καταλάβει ότι ήρθε σ’αυτή τη ζωή για να διευρυνθεί και να εμπειραθεί έναν καλύτερο εαυτό, απλά έχει χάσει το παιχνίδι. Αν έχω εμπνεύσει έστω και έναν από σας, θεωρώ ότι είμαι στον προορισμό μου. Σ’ευχαριστώ καλοκαίρι μου δύσκολο που με πήγες παραπέρα. Είμαι ευγνώμων για ΟΛΑ στο Θεό και το σύμπαν».

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» βρέθηκε στο αεροδρόμιο, συναντώντας τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Εκείνη, ωστόσο, αρνήθηκε να μιλήσει στον δημοσιογράφο της εκπομπής και, αρκετά εκνευρισμένη, λέγοντας μόνο: «Μιλάω στο τηλέφωνο».

Μέχρι στιγμής, η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραμένει εκτός τηλεόρασης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα