One Channel: Οι ηχηρές μεταγραφές και τα ονόματα – έκπληξη στο κανάλι του Μαρινάκη

One Channel: Οι ηχηρές μεταγραφές και τα ονόματα – έκπληξη στο κανάλι του Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται πως έχει σχέδια να μπει δυναμικά στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό και ετοιμάζει ηχηρές μεταγραφές για το κανάλι του One Channel.

Ο σταθμός που εκπέμπει σήμερα από συνδρομητικές πλατφόρμες και το διαδίκτυο, περιμένει και επίσημα την τηλεοπτική του συχνότητα και συνεχίζει την αναζήτηση προσώπων που θα το στελεχώσουν και δεν είναι λίγα τα δυνατά χαρτιά στον χώρο που έχουν «κλειδώσει».

Ανάμεσα στα ηχηρά ονόματα που αναμένεται να δούμε στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ο Νίκος Ευαγγελάτος. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει σχεδόν σε όλα και απομένουν μόνο οι υπογραφές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δημοσιογράφος θα αναλάβει την παρουσίαση μιας καθημερινής πολιτικής εκπομπής.

Στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων θα βρεθεί η γνωστή από την ΕΡΤ Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Επιστροφή στην τηλεόραση φαίνεται πως ετοιμάζει και ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος ήδη έχει βγει κατά καιρούς ως πολιτικός σχολιαστής στο One Channel. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον δημοσιογράφο να αναλαμβάνει μια ενημερωτική εκπομπή που θα θυμίζει την «Ανατροπή» που παρουσίαζε στο Mega.

Στον ψυχαγωγικό τομέα, το όνομα της Σάσας Σταμάτη παίζει δυνατά για την παρουσίαση ενός πρωινού μαγκαζίνο. Άλλωστε η εκπομπή της στον ΣΚΑΪ κόπηκε πρόωρα τον περασμένο Ιανουάριο και η δημοσιογράφος αναζητά πλέον το επόμενο επαγγελματικό της βήμα στην τηλεόραση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα