Αυτό είναι το νέο κορίτσι στον Τροχό της Τύχης

Αυτό είναι το νέο κορίτσι στον Τροχό της Τύχης

Αλλάζει για δεύτερη φορά το πρόσωπο που «γυρίζει» τα γράμματα στον Τροχό της Τύχης.

Όπως έγινε γνωστό από την πρωινή εκπομπή του OPEN, «Καλοκαίρι #not», η Ιωσηφίνα που ανέλαβε τη θέση για την περασμένη σεζόν στον Τροχό της Τύχης αποχωρεί και τη θέση της αναλαμβάνει η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

«Το κορίτσι που θα καθίσει δίπλα στον Πέτρο Πολυχρονίδη είναι η Βάλια Χατζηθεοδώρου. Αυτό το κορίτσι το επέλεξαν να γυρίζει τον Τροχό της Τύχης… Και είχε γραφτεί κάποια στιγμή ότι κάποτε ήταν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ασχολείται και με τον χώρο της ομορφιάς, με τα beauty tips, είναι μοντέλο η κοπέλα», είπε η Μάρτζυ Λαζάρου στον αέρα της εκπομπής “Καλοκαίρι not”.

Να θυμίσουμε πως πριν την Ιωσηφίνα, στη θέση της συμπαρουσιάστριας του Πέτρου Πολυχρονίδη βρισκόταν η Τζούλια Νόβα που αποχώρησε οικειοθελώς στις αρχές του 2018.

Η είδηση επιβεβαιώνεται σύμφωνα με πληροφορίες μας και από το ίδιο το κανάλι, που φέτος έχει εμπιστευτεί στον Πέτρο Πολυχρονίδη, εκτός από τον Τροχό της Τύχης και νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Ο τηλεοπτικός σταθμός STAR ετοιμάζεται να επιστρέψει με τη νέα σεζόν με γνωστή και δοκιμασμένη συνταγή. Στο πρώτο μισό, έρχεται το νέο GTNM 2, ενώ αμέσως μετά ακολουθεί μια ακόμη σεζόν για το MasterChef.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, το κανάλι έχει δώσει το πράσινο φως και για ένα ακόμη τηλεπαιχνίδι. Το Globetrotters είναι ένα σύγχρονο κυνήγι θησαυρού. Τρεις δυάδες παικτών θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι, ενώ ο Πέτρος Πολυχρονίδης που θα είναι ο παρουσιαστής θα δίνει οδηγίες και στοιχεία και θα αναθέτει αποστολές από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Αθήνα.

Πηγή: iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα