Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Επιστροφή με σίριαλ έκπληξη

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Επιστροφή με σίριαλ έκπληξη

Ο ηθοποιός Χριστόφορος Παπακαλιάτης τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να ζει εκτός Ελλάδας και έχει μετακομίσει στο Χόλιγουντ.

Η επιστροφή του Παπακαλιάτη

Οι επιτυχίες του Παπακαλιάτη στην ελληνική τηλεόραση είναι πολύ μεγάλες και αδιαμφισβήτητες. Τα κανάλια έχουν επιλέξει να επενδύσουν ξανά στον χώρο της μυθοπλασίας και ο Alpha σκέφτεται να «ενεργοποιήσει»  τη «βόμβα Χριστόφορος Παπακαλιάτης».

Σύμφωνα με όσα γράφει το nassosblog ο ηθοποιός έχει δεχτεί πρόταση από το κανάλι της Κάντζας και φέρεται να έχει πει ένα πρώτο «ναι» από απόσταση και υπό πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Οι σχέσεις Παπακαλιάτη – Alpha παραμένουν εξαιρετικές, παρότι άλλαξε η ιδιοκτησία, καθώς με τον Δημήτρη Κοντομηνά έχουν πολύ καλή φιλία.

Πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο Παπακαλιάτης λοιπόν δέχεται για το δεύτερο μισό της σεζόν ή την μεθεπόμενη πια (21 – 22) να έχει την επιμέλεια του σεναρίου μιας νέας αστυνομικής σειράς θρίλερ αυτοτελών επεισοδίων.

Να είναι αυτός που θα δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές, θα έχει την σκηνοθεσία και την υψηλή εποπτεία. Το πρότζεκτ έχει προσαρμοστεί οικονομικά στα δεδομένα της εποχής και είναι σαφώς χαμηλότερο από αυτά που έκανε ο Χριστόφορος στο Mega, όμως αρκεί για να βγει ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα.

 Όπως και να έχει πάντως σε λίγο καιρό θα γνωρίζουμε αν θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή «βόμβα» του Παπακαλιάτη στον Alpha, με σίριαλ έκπληξη.

Πηγή:  neaselida.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα