Open: Διπλό χτύπημα Σαββίδη με πασίγνωστες παρουσιάστριες

Open: Διπλό χτύπημα Σαββίδη με πασίγνωστες παρουσιάστριες

Η στελέχωση του Open με νέα πρόσωπα ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν εξελίσσεται πυρετωδώς, αφού ο καιρός περνάει και πρέπει να είναι όλα έτοιμα τον Σεπτέμβρη.

Κοντά σε «γάμο» με τη Μαρία Μπακοδήμου

Σύμφωνα με πληροφορίες του «TV Έθνος», το «φλερτ» με τη Μαρία Μπακοδήμου είναι πολύ κοντά να καταλήξει σε «γάμο». Η παρουσιάστρια αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ μετά το «ναυάγιο» του Power of Love και στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη την προορίζουν για διπλό ρόλο.

Σύµφωνα µε πληροφορίες του «ΤV Έθνος», το Open εξασφάλισε τα δικαιώµατα προβολής του ισραηλινού φορµάτ «I believe in you», που πλέον γνωρίζει διεθνή επιτυχία. Στο τηλεπαιχνίδι µια οµάδα φίλων δηλώνει συµµετοχή για να πραγµατοποιήσει µια µεγάλη επιθυµία.

Η οµάδα επιλέγει έναν αρχηγό και το παιχνίδι παίζεται σε τρεις γύρους. Ο αρχηγός της οµάδας µε συγκεκριµένες βοήθειες από τους παίκτες καλείται να απαντήσει στις ερωτήσεις του παρουσιαστή. Εάν τα καταφέρει, κερδίζει ένα µεγάλο χρηµατικό έπαθλο.

Το άλλο πρότζεκτ είναι το «Δικαστήριο της µόδας«, που έρχεται στο ηµερήσιο πρόγραµµα του Open καθηµερινά, όπου θα υπάρχουν διαφορετικοί διαγωνιζόµενοι που συνδέονται µε κάποια σχέση µεταξύ τους.

Και η Λυμπεράκη με βραδινό talk show

Άλλη μία παρουσιάστρια προερχόμενη από τον ΣΚΑΪ «χτυπάει» το Open. Η Νίκη Λυμπεράκη είναι κοντά σε συμφωνία με το κανάλι, σύμφωνα με τη «Real News», όπου θα αναλάβει να ενισχύσει την ενημερωτική ζώνη, παρουσιάζοντας και ένα βραδινό talk show.

Τίποτα, όμως, δεν είναι ακόμα οριστικό όσον αφορά και τις δύο παρουσιάστριες και οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Πηγή: neaselida.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα