ΣΚΑΪ: Βόμβα Αλαφούζου με συνταγή MEGA

ΣΚΑΪ: Βόμβα Αλαφούζου με συνταγή MEGA

Το κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου, ο ΣΚΑΪ, ετοιμάζει το πιο εντυπωσιακό κόλπο γκρόσο. Να επαναφέρει το MEGA! Το μεγάλο κανάλι έχει χαραχτεί στο μυαλό και την καρδιά των τηλεθεατών και το κλείσιμό του ήταν σίγουρα μεγάλη απώλεια για όλους.

Όλο το παρασκήνιο για την επαναφορά του μεγάλου καναλιού από τον ΣΚΑΪ

Για όλα «ευθύνεται» ο Λοΐζος Ξενόπουλος, ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού, ο οποίος αν μη τι άλλο εκτός από έξυπνος γνωρίζει και πολύ καλά πώς να «εκτοξεύσει» τα νούμερα τηλεθέασης.

Έτσι, λοιπόν, έπεισε τον Γιάννη Αλαφούζο ότι το κενό που άφησε το MEGA, πρέπει να καλυφθεί για δύο κυρίως λόγους. Ο πρώτος, επειδή υπήρχε ένα μεγάλο μέρος του κοινού που περίμενε το νέο Μεγάλο Κανάλι. Και δεύτερον διότι ένα μεγάλο κομμάτι της διαφημιστικής πίτας ήταν πλέον διαθέσιμο.

Τι έκανε λοιπόν ο Ξενόπουλος; Σύμφωνα με το dailymedia.gr, πήρε ό,τι μπορούσε από τα «ασημικά» του Μεγάλου Καναλιού. Σειρές και εκπομπές που ήταν συνυφασμένες με το Mega. Από το «Κόκκινο δωμάτιο» του Ρήγα μέχρι το «Λόγω Τιμής» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου. Και δεν έμεινε εκεί…

Έπεισε τον Αλαφούζο ότι για να γίνεις μεγάλο κανάλι δεν αρκεί να κάνεις υψηλά νούμερα τηλεθέασης με χαμηλής ποιότητας προγράμματα. Πρέπει να έχεις τους καλύτερους και κυρίως να επενδύσεις στη μυθοπλασία. Το παράδειγμα του Mega του οποίου η ταινιοθήκη αξίζει χρυσάφι και του ΑΝΤ1 που με μια σειρά (Κωνσταντίνου και Ελένης) γεμίζει την μεσημεριανή ζώνη τσάμπα, 10 χρόνια τώρα, είναι χαρακτηριστικά για την αξία των ελληνικών σειρών σε κανάλι.

Το φετινό στοίχημα του ΣΚΑΪ είναι μεγάλο. Τα ποσά που έχουν επενδυθεί είναι υψηλά, το ρόστερ υπερπλήρες, αλλά η επιτυχία κάθε άλλο παρά εξασφαλισμένη είναι, αφού ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αλλά το κανάλι του Φαλήρου έχει… άσσους στο μανίκι του.

Πηγή: neaselida.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα