Open ΚΑΙ ΣΚΑΪ σφάζονται για την Κατερίνα Λάσπα

Open ΚΑΙ ΣΚΑΪ σφάζονται για την Κατερίνα Λάσπα

Open ή ΣΚΑΪ για την Κατερίνα Λάσπα; Δύο κανάλια ερίζουν για την παρουσιάστρια, η οποία είναι έτοιμη να επιστρέψει στην ελεύθερη ιδιωτική τηλεόραση.

Η συμφωνία με το Open και η «σφήνα» του ΣΚΑΪ

Μετά την τριετή συνεργασία της με τη NovaLife και την εκπομπή «Real TaLK» με ωραίες συνεντεύξεις – αφιερώματα σε σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του θεάματος, των τεχνών και της πολιτικής σκηνής, η όμορφη Θεσσαλονικιά βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο μεγάλα κανάλια. 

Σύμφωνα με την Espresso, πριν από λίγους μήνες η Κατερίνα Λάσπα ήταν να δώσει τα χέρια με το Open του Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο οι δημοτικές και κατόπιν οι εθνικές εκλογές τρέναραν τη συμφωνία. Ακολούθησαν οι απομακρύνσεις των στελεχών Τζώνη Καλημέρη και Άλκηστις Μαραγκουδάκη και το καθεστώς άλλαξε εντελώς, αφού οι θέσεις έμειναν «ορφανές» αρκετές εβδομάδες.

Κάπου εκεί μπήκε στο παιχνίδι ο ΣΚΑΪ. Λέγεται ότι το κανάλι του Φαλήρου ενδιαφέρεται για ένα ακριβό βραδινό σόου και η εντυπωσιακή Κατερίνα Λάσπα θεωρείται ιδανική για τη θέση της παρουσιάστριας ενός τόσο απαιτητικού πρότζεκτ. Άλλωστε και μόνο η επιστροφή της στην ιδιωτική τηλεόραση θα προκαλούσε ντόρο.

Η εκπομπή, αν πει το ναι η παρουσιάστρια λέγεται ότι προορίζεται για το β’ μισό της νέας σεζόν. 

Το διάστημα αυτό η Κατερίνα Λάσπα απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σέριφο για δεύτερη χρονιά και όχι τυχαία, αφού ετοιμάζει εκεί μια παραδοσιακή ιταλική πιτσαρία. Όλα τα πιάτα του μενού θα είναι μαγειρεμένα με βιολογικά προϊόντα, που θα καλλιεργούνται για αυτό τον σκοπό στο μποστάνι της επιχείρησης, μπροστά στη θάλασσα. Θα παρέχει έτσι φαγητό άριστης ποιότητας.

 

Πηγή: Εφημερίδα Espresso 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα