Μετά το ΕΘΝΟΣ έρχονται εκκαθαρίσεις και στο OPEN

Μετά το ΕΘΝΟΣ έρχονται εκκαθαρίσεις και στο OPEN

Το σχέδιο εκκαθάρισης φαίνεται ότι ακολουθείται και στον τηλεοπτικό σταθμό του ίδιου Ομίλου μετά την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ. Η αναστολή έκδοσης του καθημερινού φύλλου επιφέρει οικιοθελείς αποχωρήσεις -όπως τις βαφτίζουν ορισμένοι- από την εφημερίδα, ενδυναμώνοντας τα σενάρια που θέλουν γενικότερες μειώσεις και περικοπές στα Μέσα του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Την ίδια ώρα λοιπόν στον τηλεοπτικό σταθμό προτάθηκε σε εργαζομένους να υπογράψουν τις παραιτήσεις τους με άλλους να το δέχονται και άλλους να παραμένουν μέχρι να δουν τι θα γίνει…!

Η εντολή που λέγεται πως έχει δοθεί στις εγκαταστάσεις της Παιανίας είναι «μείωση κόστους» σε όλα τα επίπεδα, αποδεικνύοντας πως το «σχέδιο επέκτασης» στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης προς το παρόν έχει αποδειχτεί ζημιογόνο για την εταιρεία που προσπαθεί με απολύσεις και «εθελούσιες εξόδους» μπας και μειώσει τα… χαμένα.

Με το σχέδιο «εκκαθάρισης» φαίνεται ότι «παγώνει» και η επέκταση του Ομίλου σε άλλες δραστηριότητες, όπως η απόκτηση άδειας ραδιοφωνικού σταθμού, αφού σύμφωνα με έγκυρες πηγές η εταιρεία έχει κληθεί σε λιγότερο από έναν χρόνο λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού OPEN να πληρώσει ιδιαίτερα υψηλά για την εποχή ποσά σε παραγωγές και μισθούς, χωρίς μάλιστα να καταφέρει να σταθεί ανταγωνιστικά στα άλλα τηλεοπτικά κανάλια.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες έγκυρες πηγές αυτές τις μέρες θα συζητηθεί το πρόγραμμα της καινούργιας σεζόν με ιδιαίτερη σημασία στο κόστος του και με «περίοδο χάριτος» έως το τέλος του χρόνου για να διαπιστωθεί στους πρώτους μήνες της καινούργιας σεζόν τι αποτελέσματα θα φέρει και βάσει αυτών θα κριθούν τι ακόμα αλλαγές θα γίνουν…!

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα