Open: Ποιοι έκλεισαν οριστικά συμφωνία με τον Σαββίδη

Open: Ποιοι έκλεισαν οριστικά συμφωνία με τον Σαββίδη

To κανάλι του Σαββίδη, Open ετοιμάζει πυρετωδώς το πρόγραμμα του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ποιοι παρουσιαστές έκλεισαν οριστικά με το κανάλι; 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του tvnea.com οριστικοποιήθηκε πως το δίδυμο Κατερίνα Ζαρίφη –Παύλος Σταματόπουλος μεταφέρεται στο μεσημεριανό-απογευματινό slot  3-5, ενώ κατά πάσα πιθανότητα μαζί τους θα συνεχίσει κανονικά και ο Ηλίας Γκότσης. Aυτοί λοιπόν μπορούν να πανηγυρίζουν!

Όσο για το «Δικαστήριο Μόδας»  θα βγει κανονικά με παρουσιάστρια την Μαρία Μπακοδήμου σε παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη στο απογευματινό slot 5-7 δίνοντας Lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Open: Κι άλλα χαμόγελα χαράς για γνωστούς παρουσιαστές

Η πρωινή εκπομπή του καναλιού Open «Ώρα Ελλάδος Καλοκαίρι» σημειώνει καλά νούμερα για τον σταθμό του Ιβάν Σαββίδη.

Χαμόγελα χαράς για Φρέσκο και Βούλγαρη 

Σε άλλα τηλεοπτικά νέα, οι δύο δημοσιογράφοι του καναλιού έχουν αναλάβει το «βαρύ φορτίο» να ενημερώνουν τον κόσμο καθημερινά μέσα στο καλοκαίρι. Ο Δημήτρης Φρέσκος και η Ανθή Βούλγαρη έχουν καταφέρει αυτή την πρώτη εβδομάδα που είναι στον αέρα, να φέρουν καλά νούμερα τηλεθέασης στο Open.

Το «Ώρα Ελλάδος Καλοκαίρι» κερδίζει το τηλεοπτικό κοινό καθημερινά με πολλές ζωντανές συνδέσεις και με όλα τα θέματα της επικαιρότητας, εκτός και εντός Ελλάδος.

Χθες Δευτέρα 5 Αυγούστου το «Ώρα Ελλάδος Καλοκαίρι» με τον Δημήτρη Φρέσκο και την Ανθή Βούλγαρη έκανε στο δυναμικό κοινό 11,1% και έφερε χαμόγελα χαράς.

Πηγή: Neaselida.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα